Kvrckmom Merhaba annişler 🌺🌺 Yenidoğan ıslak mendili olarak kullandığınız temiz içerikli, kokusuz, içinde alkol, paraben olmayan ıslak mendil öneriniz var mı ?
2cucukanasi Kvrckmom oğlumla sleppy kullanmaya başladım ara sıra mecburiyetten aldığım tüm markalar sleppy yanında gündelik ıslak mendil gibi geliyor bana
alcang Kvrckmom uni baby yenidoğan , sleepy bio natural , baby me ıslak mendil güzel bütçenize hangisi uygunsa
Kvrckmom 2cucukanasi birde sleppy 60 li olan paketleri güzel değil 40 li olanlar daha iyi diye yazmışlar. Gerçekten öyle mi ?
Kvrckmom Deletedmom154 ben de baby me marka pamuk aldım birde sleppy yenidoğan aldım 3 lü paket ama dışarı çıkınca mecburen yanımızda olması gerekiyor o yüzden daha önce de hiç kullanmadığım için karşılaştırma yapamıyorum.
Deletedmom154 Kvrckmom cevremde bu tarz kullanaan var.Akitmayacak kilitlenebilir saklama kabında muhafaza edip çantalarıyla heryere götürüyorlar
2cucukanasi Kvrckmom kesinlikle uni baby bana çok ıslak geldi vıcık vıcık sıkınca su boşalıyor ucuz ıslak mendiller gibi sleppyde paketin sonunda 2 tanede onu yaşıyorum sadece
Kvrckmom kbrkrblt16 ya hemen tupper ın dediğiniz ürününe bakıyorum bende. Islak mendil kolaya kaçmak oluyor ayrıca ne bilim insanın içi rahat etmiyor.
kbrkrblt16 Kvrckmom evet sonuçta ne kadar katkısız deseler de illa ki içinde katki vardır diye düşünüyorum ilk doğduğunda cok hassaslar zaten cildine onu sürmek iyi gelmio😔
Kvrckmom 2cucukanasi aaa öyle mi peki ben Prima da almışım şimdi bakınca ama fiyatı çok yüksek ondan almam başka sleppy devam edebilirim beğenirsem birde ıslak pamuk mantıklı geldi.
2cucukanasi Kvrckmom ıslak pamuk çok iyi ben uzun süre evde o şekilde temizledim ama ek gıdaya geçip kakası değişince kullanmayı bıraktım
Zehra9616 Kvrckmom sleepy salatalik özlü olani aldim daha öncede kullandim biliyorum yumusak ve dogal
sedaa_aa Kvrckmom uni Baby yenidoğan ıslak havlu çok iyi. Sleepy çok ince geldi bana uni baby’ yi çok sevmiştim
Deletedmom73711 Kvrckmom Yenidoğan için en temizi pamuk ve kaynatılmış soğutulmuş su ama zahmetli gelirse hazırlamak water wipes ıslak mendil %99.9 su fakat biraz maddi olarak tuzlu paket fiyatı 30-35 civarında diye hatırlıyorum.🙊🤷🏽♀️😂