SuMeyraKsezdemir Kızlar 37 haftalık gebeyim. Yattığımda yada oturduğumda kasıklarımdan gart gurt diye ses geliyor kemiklerim sürtünüyor sanki bazen çok can yakıcı oluyor. Başına gelen var mı? Normal mi? Doktor kontrolüm bayramdan sonra.
sedo112 SuMeyraKsezdemir Çatı ağrısı diyorlar genelde ben öyle duydum yani canım belki ufak ufak açılman oluyordur ama doğum olacağı anlamına gelmez
Ayseguldnzmstk SuMeyraKsezdemir 36+6 yız aynı o şekilde benimde sesler geliyor sanki kemiklerim çatlıyor gibi ve aşırı derece ağrı oluyor sağa sola dönerken kalkarken falan, doktora sordum ağrı için normal dedi ama sesi sormak aklıma gelmemişti
SuMeyraKsezdemir sedo112 bazen dayanamıyorum gart gurt resmen kemiklerim ayrılıyor. Doktora son gittiğimde 36 haftalıktı çatı muayenesi yapmadı ama nst ye bağladı. Nst de sancı da çıkmadı buna rağmen açılma olur mu acaba?
sedo112 SuMeyraKsezdemir Olur tabikide benim bu şikayetlerim 34 den beri var inanki 37. Haftada muayenede 2 cm açılma çıktı ama sancı yok yarın 39 olacam hala sancı yok ve hala 2 cm açılma var yani olabiliyor canım