Minikkuzular Superisi_34 şuan aynı haftadayız ve ben de sancim var hastane de yatıyorum sancimi kesmeye çalışıyorlar sekerim yükseliyor tansiyon yükseliyor çok kötü oldum bebeği tutabilecek kadar uğraşıyorlar kilosu 2.500 gram bizimde ciğer geliştirici vurdular hayırlısı bakalim
Tubatural Superisi_34 ben 34 haftalıkken doğum yaptım mesela bebek doğduktan sonra bebek doktorun kontorulden geçiyo onlar bana bebeğinin ciğerleri gelişmiş solunumu çok iyi sadece kilodan dolayı kuvece aldık dedi bunu doğum yapmadan önce kadindogum doktorunuz size ciğer geliştirici iğne yapicaktir bana yaptılar
TurnailePoyrazArelinannesi Superisi_34 aynı problem bende de vardı ya kuyruk sokumum yüzünden ne saga ne de sola dönebiliyorum ayakta 2 dk fazla dursam oturduğum yerden kalkamıyorum bazen oturup aglayasım geliyor ama 3 gündür doktorum magnezyum kalsiyum ve d vitamini verdi cok sükür daha rahatım
Superisi_34 TurnailePoyrazArelinannesi ben magnezyumu sabah akşam kullandığım halde o şekildeydim zaten ultrasonda da sancı göründü demekki sizin eksikliktenmiş iyi bari sevindim devam edin 🤲🏻
TurnailePoyrazArelinannesi Ama gazım cıkınca yada tuvaletimi yapınca biraz daha rahatlıyorum beni doktor eliyle kontrol etti pöçik deniliyor o kuyruk sokumuna cok fazla düşmüş dedi eger dogumdan sonra gecmezse masaj ile onu yerine getiriyormuş doktorlar öyle yaptır dedi
TurnailePoyrazArelinannesi Bir anda hızlı kilo aldım 60 ile hamile kaldım 160 boyum suanda 76 oldum dogumuma 5 hafta var vücudum kaldırmıyor boyuma göre de kilom fazla o yüzden baskı yapıyor kuyruk sokumuna
adsmom Superisi_34 ben de 33+2’deyim kasıklarımda çok sancı oluyor geçen hafif bir kan geldi nst’de hiçbişey çıkmadı. Hemen ciğer geliştirici ve pruloton yaptılar. Evde yatıyorum şimdi :( inşallah durabildikleri kadar dururlar 🥺🥺
themeltem Superisi_34 Aslında ben normal bebek hareket ettiği için karnım bazen ağrıyor sanıyordum inşallah pazartesi güzel sonuçlar çıkar zamanında doğar.Bşde ben evden çalışıyorum çok oturuyorum onunda belki etkisi vardır 🥺seninde zamanı gelir inşallah bir şekilde geçiyor haftalar canım 😊
themeltem Superisi_34 bu arada bana da progestan verdide çok özür dileyerek soruyorum ilk defa kullandım fakat az önce lavaboya gittiğimde hap çıkmıştı acaba tam olması gerektiği gibi kullanamadım mı sizde de böyle bir durum oldu mu
Superisi_34 themeltem ben alttan elimle itebildim kadar itiyorum biraz ileriye sokuyorum elimi mecbur fazlası yarım saat sonra tuvalete gittiğimde akıyor zaten akıntı gibi geliyorsa korkma öyle oluyormuş bende başka anlamamıştkm
Minikkuzular Superisi_34 açılma yok baktılar çok şükür hani açılma olsa doğumu baslatirlardi sezaryenliyim çünkü serum takıyorlar şimdilik burdayım 3 gündür sürekli nts bağlıyorlar bakalım nereye kadar gidecez
adsmom Superisi_34 ara ara oluyor geçiyor sonra. Ciğer geliştiriciyi doktorum uyguladı hastanede kendim herhangi bir şey almadım 🙏
55alp34 Superisi_34 çok geçmiş olsun canm inşallh vaktinde alırsın bebişini kucağına🙏 bildiğim kadarıyla 37haftya kdar doğan bebişleri kuveze alıyorlar ciğer gelştrci filan veriyorlar çünkü gelişimi için nefes alma zorluğu yaşıyorlar 37den sonra herhangi bişeyi yoksa kuveze koymuyorlar zatn canm
Superisi_34 55alp34 Bende öyle biliyorum ama bi umut işte yine de öğrenmek istedim inşallah dediğin gibi olurda zamanında gelir ❣️