Mucizem97 Merhabalar hanımlar ezgi hanımla hülya hanımdan memnun kalan var mı çocuk tedavisi için gidenler teşekkür ederim ☺️
prenses_annesiiii Mucizem97 ben ilk takibime hülya hanımda başlamıştım hiç memnun kalmadın çok ilgisiz davrandı ultrasyonumuzda 2 dakika bile bakmıyordu bakıp geçiyordu hiç bişey anlatmadan bende ezgi hanıma gittim hülya hanımdansa daha konuşkan daha ilgili davrandı benim için bu önemliydi
Cicili123 Ezgi hanım devlet hastanesinde iken jinekolojik muayene olmuştum, çok kibar bi yaklaşımı vardı , rahat rahat soru sormuştum ilgiliydi .
Mucizem97 prenses_annesiiii anladım abla ne için gitmiştin abla sonra gittin mi peki nasıl abla hastayla konuşmaları her ikisi de
Cicili123 Mucizem97 yok rutin jinekolojik muayene olmuştur smear testi falan varmiştim çok nazik davranmıştı ekstra zaman arayıp bilgi vermişti . Normalde devlet hastanesinde böyle davranılmıyor ne yazıkki
Mucizem97 Cicili123 anladım abla Çaycuma dayken mi abla bide smear testi neye göre yaptı abla ne sıkıntınız vardı