Asdfghjkll Merhaba , Vanda araştırma hastanesinde ayrıntılı ultrason yapan doktor öneriniz varmidir 20 güne kontrolum var iyi bi doktora gorunmek istiyorum ne kadar inceliyolar bilen var mi acaba
Ada_56lk Asdfghjkll araştırmada zaten tek doktor var seçemiyorsun akşamdan gidiyorsun sabaha kadar bekleyip sıra kalıyorsun benim 12 hafta önce olmuştu hanım hanım bakmştı sağ olsun hem güler yüzlü hem de çok ilgiliydi yaklaşık 15 20 dk baktı
Asdfghjkll Ada_56lk doktor ilgiliyse sevindim fakat randevulu gidilmiyo mu aksamdan gidip sabaha kadar bekleme imkanim sıfır ilcesinden gelicem
Ada_56lk Asdfghjkll ben gittiğim zaman öyleydi asla diğer şekil almadılar istersen hastaneyi ara bilgi al
Asdfghjkll Ada_56lk Ah hastaneye ulasamiyoruz yetmedi normal randevu bile vermiyolar ayrintiliyi gecdim kayit olmaniz gerek dedi bizde bu hafta normal kontrol olalim sonra ayrintili yaptiririz siye tekrar ugrastik o sekildede randevu verilmiyomus mhrs dende alinmiyo napcam bakalim özelde 600
Ada_56lk Asdfghjkll 5gün önce biri daha yazmş aynı şekilde randevu almış fırsat bulursan akşam 9 dan önce git sıra almaya çalış ya da eşini bir yakınını gönder
Asdfghjkll Ada_56lk Hic yakınımız yok esimin görevden dolayi burdayiz izin almasida imkansiz bi gun once 2 saat yol var kontrol gunlerinde zor geciyoruz vana yarin tekrar ugrascaz bakalim olmadi özele mecbur teşekkur ederim size
Kinkof Asdfghjkll universite hastanesinde var perinatoloji.. egitim arastirmada yoktu geldi ise bilmiyorum tabi
Asdfghjkll Kinkof Hic bi yerden randevu bulamiyoruz özele gürcan beye gidicez bu gidisle tesekkur ederim