hafsam_omerim Bugün doktordan çıktık çok heyecanlıyım vede çok merak ediyorum hadi anlayan arkadaşlar bir tahminde bulunalım
moom222 hafsam_omerim kaç haftalık cnm bnda kız GB geldi ama sanki pipi gibi gözüküyor doktor söylemedi mi 😊
hafsam_omerim Ruveyda_baskapan iki_tospik_annesii Ayak ve göbek kordonu sanırım. 🤭 Uyuyodu minnoş. Bide Almanyada böyle kötü ultrason fotoları artık idare edin 😀
hafsam_omerim moom222 Almanyada 16dan önce söylemiyolar hatta 20. Hafta falan o zaman anca. Şuan 11+3
iki_tospik_annesii hafsam_omerim Hahahha benim içimden kız geçti cnm rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏
moom222 hafsam_omerim kız bn catlarim burda 12 inci haftada kemik yapısından belli oluyor diye hemen söylüyorlar olsun sağlıcakla grlsinde bebegin
hafsam_omerim Zanyesim erkek çocukları böyle dik duruyormuş diyorlar kızlar biraz daha yuvarlak duruyormuş
hafsam_omerim Ruveyda_baskapan kızımın ultrason fotosunu nere koydum bulamıyorum bulunca kıyas yapacam
hafsam_omerim Ruveyda_baskapan iki_tospik_annesii Buyrun kızlar bu benim kızımın ultrason fotosu buldum sonunda. Burada 12 haftalık mış. Şimdikiyle farklı sanki. Sağlıklı olsunlar yeter ki kızım şuan 2.5yaşında
Hatime0  Tahminlerinizi bekliyorum kizlar 😍 bir sonraki randevuya daha 1 ay var patlamak üzereyim meraktan 🙈
iki_tospik_annesii hafsam_omerim Rabbim canını sağ etsin canm önemli olan o 🙏 tabikdie herkes her ikisinde tatmak istiyor 😍