ezgituraan kızlar geçen hafta gittim kese gözükmüyo 1 hafta sonra gel dedi bugün gittim kese var çocuk yok böyle bişey başına gelen var mı dış gebelik olabilir mi
Flyderndkk ezgituraan keseyi gördüyse dış gebelik değildir. Bebeğin görünmesi 8.9 . Haftaları bulabiliyor. Önce kese görülür ondan sonra bebek. Döllenme zamanına bağlı hafta değişiklik gösterebilir.
KBTd ezgituraan dış gebelik olsa kese görünmez. Kaç haftalıksın? Benim başlarda kese bile görünmedi. 6+6’da kalp atışıyla vajinal ultrason da göründü sende bekle 1 hafta görürsün inşallah
Asilsmommm Dış gebelik olsa kese de dışarda oluşuyor Bebek de bir hafta sonra gözükür canım doktor ne söyledi hemen gözükmüyor zaten
SerraveAnnesii Bende 6.haftada keseyi gördüm 7+2 de bebeği. 8.haftalarda da gören olabiliyor bebeği kese oluştuysa zaten görürsün canım
Gulsaharslan ezgituraan 6. Haftada keseyi 7.haftada kalp atışını duymuştum bende merak etmeyin haftaya sizde duyarsınız 😀
ggkca Haftaya da bebeğinizi görürsünüz, bende ilk gittiğimde 5. Haftafa kese yoktu, 2. gittiğim de 6. Haftada keseyi, 3. Seferde ise yani 7. Haftada bebeği ve kalp atışını gördüm.
Bkrts_irem6513 SerraveAnnesii bende 7 haftalığım bebeği gördük ama kalp atışını duramadık haftaya birdaha randevu verdi
Merve_balaban123 ezgituraan çok erken öğrenmişsin canim benim gibi benimde öyle oldu haftaya görür sun allahin izniyle bende ilk bebeği görüp kalp atışını duymuş tum😘
Merve_balaban123 Bkrts_irem6513 bende 6 haftayken hem kesede bebeği görüp hem kalp atışını duydum ama doktorum duyamaya biliriz bazi bebekler 7 haftadan sonra duyuluyor muş Allahın izniyle duyarsin canim 🙏
SerraveAnnesii Bkrts_irem6513 Evet bebeği görmüştük hemde kalp atışını dinlemiştik. Bazılarında belki önce bebek görünüp sonra kalp atışı duyuluyordur bekle bakalım haftaya kadar