Nazoo-34 Deletedmom_7156 ben de 38 haftalığım 🙆🏽♀️ Diğerleri henüz yok da vajina ağrısı var özellikle yatarken ve yatakta dönerken çok oluyor. Bir de sizin bebiş kanala girdi mi acaba 🙈
Deletedmom_7156 Nazoo-34 bilmiyorum ki bu hafta kontrole gitmedim Çarşamba gidicem belli olucak bakalım
Glshnrttn Bende 38 haftalık oldum bugün aynı ağrılar bende de oldu kalçadan kramp gibi giriyor benim birde vajinama bıçak kesiği gibi sık sık ağrı girip çıkıyor 1 cm açıklığım var benim çatı muaynesi oldum
Nazoo-34 Glshnrttn bizimki de henüz kanala girmemiş. Doktor size bu durumda ne dedi? Bana kanala girmezse sezaryen olabilir dedi de😒
Bebiscann Hazalcemal sık sürerse sertleşme doğum sancisidir, zaten doğum sancısı olduğunu hemen anlarsın, acıdan duramıyor insan
Glshnrttn Hazalcemal canım ayakta hafif oturma kalkma hareketleri yapıyorsun youtubeye yaz orda videoları var
Eda_Esen Miniklimonum Benim de 24 haftaya gireceğim ağrım vardı doktora gidince söyledim normal ama bakalım bi dedi baktı rahim ağzın uzun ve kapalı sorun yok dedi gönderdi nerem ağrıyor dayanamıyorum desem normal diyor sanırım hamilelikte her ağrı normal 🤷♀️🤷♀️
Miniklimonum Eda_Esen bana da mesaj atıyorum normal diyor muaneyelerde de temiz çıkıyor ya ondan biliyor :) Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin sağ Salim kucağımıza alalım ne onlarda ne bizde sorun çıkmasın inşallah :)