Hlmkrsln Kizlar cocuk sürekli bibyerde toparlanır ve yürüyemiyorum ağırlaştım gözlerim ağrıyor kafam tahtsiz edici değil ama ağrıyor belim ağrıyor sizce doğum belirtisimi ne yapmam gerekiyor
Ozlem3458 Hlmkrsln bende 39+2 gebeyim o haftalarda öyleydim hala doğurmadım 😂 o yüzden normal şeyler sonuçta doğum yaklaşıyor gayet sakin bekleyin zaten geleceği varsa o size başka türlü sinyalleri verir bebek büyüdüğü için artık hareketleri daha sert olabiliyor
Limonveannesii Hlmkrsln benim bunlara ek kahverengi lekelenmem geliyor öğleden beri doktorum sıklaşsın öyle gel diyor korkuyorum doğum mu başlayacak acabaa ya hiçbir şey bilmemek çok kötü 😏
Birkedibirbebek Hlmkrsln bugün adet ağrısından biraz fazla ağrım oldu kasıklarımda yarım saat bir saat duşa girdim heyecanla sıcak sular bilmemneler ve geçti 🤦🏻♀️ Doğuma hazırlanıyorum sanıyordum öylesine duş almışım😂
Birkedibirbebek Hlmkrsln bel ve kasık ağrısı düzenli ağrılar sanırım doğum belirtisi gelip geçenler değil de.. sanırım bekleyip ağrıların seyrini gözetlemek gerekiyor
Arvintetk Ozlem3458 bende 39+ 3 gün bebek çok baskı yapıyor soğ tarafımda toplandı gece uyuyamıyorum gelmesi için dua ediyorum 🙏
guldenbayat Hlmkrsln ben de 38+1 canim . Aynı belirtiler bende de var geçenlerde kontrolüm vardı sezeryan olucak doğumum ağrılarım için magnezyum kullanıyordum dr yine de devam etmemi söylemişti rahatlamam için . Yine de oluyor ağrılarım çok normal zaten son günler bebek baskı yapıyor ..
sel_ma 39+3 olucam bu gece şuan aynı değisik şeyler.oliyor baskı yapıyor aşağı bi yere.toplaniyor bugünlerde doğacaktı acaba diye bekliyoruz