Emy Kızlar bugün e bebeğe gittik eşimle karar veremedik bir türlü ateşölçer ve bebek telsizinde hangi markaları önersiniz acaba kullananlar yazabılır mı
Emy Dün yazmıştım ama cevap veren tek bir arkadas mı var koskoca forumda kızlar tecrübeli anneler önerilerinizi beklıyoruz
Emy elooo demek ki ilgi çeken bi post değil kaynana, bebek kilosu, bebek isimleri felan olsa herkesin ilgisini çekıo genelde ama gercekten ihtiyac için sordum bende
Littlemisssunshine Ben weewllin telsizi be ateşölçerini aldım canım. Daha kullanmadım ama güzeldir diye düşünüyorum
Neverland Ben araştırmalarım sonucu Braun ateş ölçer aldım henüz kullanmadigim için yorum yapamayacağım ama yapılan iyi yorumlar sayesinde karar vermistim almaya. Bebek telsizinin yaydığı radyofrekans dalgalarının bir cep telefonunkinden daha fazla olduğunu öğrenince almaktan vazgeçtim. Hatta çevremde aman canım televizyonundan internet modemine kadar her şeyi kullanmayalim o zaman gibi yorum yapanlarda oldu ama ben iyi araştırdım yabancı site ve makalelerden de okudum. İngilizcesi olan arkadaşlar da araştirabilirler. Çok küçücük iken maruz kalmasına gerek yok bence zaten 2-3 yıla istesek de eline telefon almasına ya da az da olsa radyasyona maruz kalmasına engel olamayacaz ne kadar geç o kadar iyi. Benim evim 140 m2 çocuk odası da küçük zaten izne ayriliyorum sürekli kulağım onda olacak telsiz işimi kolaylaştirabilir ama odası küçük yakınında dursun istemiyorum çok büyük evi olan ya da 2 katlı eve sahip olanlar alabilir o da çok uzağına koymak şartıyla ama gerek yok bence bizler telsizle büyümedik:)