ElaRose Amhm düşük ama doktorum yumurtaların 21mm olmuş çatlar yarın dedi . Eşimin spermi çok düşük . Normal yolla gebe kalırsın tüp bebek için bekle dedi . Fakat eşime sperm artırıcı vitamin ne kullansam veya kür ? Var mı yaptıklarınız kızlar
2022bebeki ElaRose Proxxed plus kullandik 3 ay,. keçiboynuzu özü, d vitamini, muz,bitter çikolata, kuruyemişler ve sebze ağırlıklı beslenme ile 200 milyon sperm %65 ileri harekete cikti
ElaRose Umut60 ikiside evde var çakşır suyu var ben de içiyorum hatta yumurtalarım 18mm olurdu bu sefer 21mm olmuş 😌
Umut60 ElaRose maşallah eşin içinde proksedd plus benim eşimin ölü spermlerini bile harekete geçirdi ama sonucu iyiydi biz daha iyi olsun şans artar diye almıştık öylede oldu ama sonuç alman en az 3 ay bu vitamini kullanması gerekiyor bide d vit çinko alınsın bide evicap 200 m bunları 3 ay kullanırsa anca güzel sonuçlar alır İnş
ElaRose Umut60 doktor bize de dedi en az 3 ay sonuç alırsın . Yazdıklarını kaydettim canım bakıcam şimdi içeriğine
Umut60 ElaRose çok şükür ama hala gebe kalamadım letu kullandım bu ay 12.hün gidecem bakalım benim yumurta kaç mm oldu
Umut60 2022bebeki çok iyi değerler peki ileri hareket kaçtı bide eşiniz genç mi çabuk olumlu sonuç vermiş eşimin düzeldi bende prolaktin yükseldi olmadı Siz gebe kaldınız mı peki
2022bebeki Umut60 ileri hareket %18 di maalesef şok olmuştuk. 35 yaşında eşim çok da genç sayilmaz :) prolaktin için süt yapan urunlere dikkat edin dereotu,bulgur,yulaf,incir gibi düşer beslenmeyle. Düzeldi bu ay aşılama yaptırdık bakalim sonucu bekliyoruz🤩
Umut60 2022bebeki güzel haberleşiriz bekliyorum benimki 40 Dı yüzde 50 olsun istedik prolaktin düştü bakalım bu ay güzel sonuçlar alalım inş
melkaydnnn ElaRose 3 yıldır deniyorduk benim esimin canli spermi %5 ti proxeed plus takviye kullandik 2 kutunun sonunda gebe kaldığımı ogrendim🥰 darisi basiniza artk
melkaydnnn ElaRose bizim varikosel vardi 4 derece gecen sene ameliyat oldu 28 aralikta opstravent kullandik 3 ay sonra 2 ay proxeed plus tabi pekmez falanda yiyordu insaat vardi evimde yani neler tasimadim ama nasip oldu umudunuzu kaybetmeyin mucizeniz en guzel zamanda gelir
2022bebeki ElaRose sperm kendini çok çabuk yeniliyor. Eger bir dna hasari yoksa takviyeleri duzenli kullanimda epey düzeliyor hiç dert edilecek sey deil