Askiletotomsu 11-13.hafta aralığında yapılırmış sizler ne zaman tercih ettiniz? Özelde mi devlette mi yaptırdınız? Özelde yaptıranlar ne kadar ödeme yaptılar muayane ücreti haricinde
Ysgl26 Askiletotomsu 13. Haftada özelde yaptırdım. Bana bi sürü kan hormon bulaşıcı hastalık testi de yapıldı toplamda 540 lira verdim o gün. Ama sadece 2 li tarama 200 liraymış.
Ysgl26 Askiletotomsu ya yapılmıştı ilk başta ama benim doktorum şehir dışına gitti doktor değiştirince yeni doktorum da en başta istedi bütün testleri ben de anlamadım
Gul6152 Askiletotomsu ben bugun yaptırdım 12+2 haftalik devlet hastanesinde yaptirdim ozele gidiyorum normalde ama muayene ile birlikte 1030tl oldugu bilgisini verdiler zaten tum testlerimi genelde devlette yapiyorum
Suigeneris Askiletotomsu 13.haftada özelde yaptırdım. Tss vardı. Toplamda 1250 tlydi. Kanı karşıladı sigorta fakat ultrasonu karşılamadı ona 850 ödedim.
kivicik Askiletotomsu doktorum özel muayenesinde kendisi ultrasondan baktı, kan içinse devlet hastanesine yönlendirdi hemen bir kağıt yazdı direk ordaki ordaki doktora kaşeletip kan verdim (12+6 da yaptırdım)