iremgrgn Cyda-123 ben az önce çıktım 28+3 1250 gram ama iyi ya da kötü yorum yapmadı. Bence aramızda çok fark yok. Riskli bir durum olsa benin doktorum mutlaka söylerdi . Canınızı sıkmayın🌸
Selenin-annesi ozgese-s ne kadar şuan bebeğin kilosu canım bende bugün kontrole gittim 35+3 haftalığım 2400 gram bebeğim doktor haftan ile uyumlu dedi ama sanki bebeğimin kilo alması yavaşladı bir hafta da 100 gram almış o yüzden sana sorayım dedim. Kafama takıldı
ozgese-s Selenin-annesi Canım benim de 2.400 ilk defa kilosu iyi oldu hep düşüktü meyve tahin pekmez kaşar tükettim 2 haftada almış baya ama seninki de gayet iyi bana karın çevresi önde dedi çünkü
Seyma_ck Cyda-123 moral çok önemli hemen moralinizi bozmayın kilo aldıracak şeyler yiyin bebeğe bir sonraki kontrole kadar bol bol kaşar peyniri,yumurta,süt,yoğurt,pekmez,sebze,avokado…
Cyda-123 Seyma_ck o kadar güzel besleniyorum ki hepsinden düzenli yiyorum ama ilk çocuğumda 2650 doğmuştu. Heralde çocuklarım minyon oluyorlar
Cyda-123 Ecegunes ben ölçümlerine baktım 26 hafta olarak çıkıyordu. 1135 gram 26 haftayla uyumluysa çok geriden geliyor ben de bilemedim ki
Selenin-annesi Cyda-123 al benden de o kadar çok dikkat etmeye çalışıyorum sağlıklı beslenmeye ama 2400 gr 36. Haftadayım yavaşladı kilo alması bende almıyorum 3 haftadır 68 kiloyum
Seyma_ck Cyda-123 olabilir genetiktir minyondur yine de moral bozmayın sütünüz yarar doğduktan sonra sağlıklı olsunlar da kilonun önemi yok😇
Asena17 Cyda-123 ben tam 27 haftalikken gittim 1277 kg cikti 1 hafta önde dedi doktor 28 cikiyodum ultrasonda
Selenin-annesi ozgese-s tahin pekmez yemedim ama kaşar yiyorum süt ayran yoğurt ceviz bol bol yiyorum ama bu hafta az kilo almış
Kprn000 Cyda-123 bnm 26. Haftada 970 gr dı ve haftasıyla uyumlu temişti 27 de de 1030 gr olmuş gayet sağlıklı ilerliyor demişti nasıl geriden sizin ki anlamadm hemen hemen aynıyız
Cyda-123 Kprn000 inanın bende anlamadım çok üzüldüm ama bir anlam veremiyorum. Yazılanlar içimi rahatlattı teşekkür ederim
Kprn000 Cyda-123 gul06_ bütün uygulamalarda zaten bebek kilosu 1000 ve 1200 arası olabilir 27. Haftada bu normaldir diyor doktorlar gerçekten bir değişik bende anlam veremedm yaa
Semanurelkun Cyda-123 çok şaşırdım açıkçası, benimde 28. Haftam ve aynı sayılır kiloları. Doktorum heerrr şeyi gayet güzel dedi. Bence hiç canını sıkma bence