Minikmucizemm24 Kızlar üç cm açıklık var dendi suyum azaldığı için yatışm yapıldı , nst de ağrı çıkmış ama ben şu an hissettmiyorum, kimin duasının kabul olacağı belli olmaz dua istiyorum , inşallah kolay sağlıklı normal doğum olur
Es-d Minikmucizemm24 sağlıkla kucağımıza alırsınız inşallah 🙏🙏 yarın sabahta benim yatisim var suni sancı vercekler, Rabbim sağlıkla kucağımıza bebislerimizi almayı nasip etsin 🐣❤️
Es-d Minikmucizemm24 sağlıkla kucağımıza alırsınız inşallah 🙏🙏 yarın sabahta benim yatisim var suni sancı vercekler, Rabbim sağlıkla kucağımıza bebislerimizi almayı nasip etsin 🐣❤️
Es-d kivilisuffle 38+4 um doktorum teklif etti. Herşey şuan normal iyi gözüküyor dedi fakat ben hareketlerde biraz azlık var dedim yani aşırı hareketli yada tepki vermiyordum doktorumda riske atmayalm suni sancıyla doğumu başlatalm dedi 🐣🙂
Minikmucizemm24 kivilisuffle 40+3 haftaligim kontrole gelmsitim rutin ,suyun azalmış dediler çatı muayenesi yapıldı yoksa sezeryana alicaklardi , catin iyi dediler , şu an bekliyorm nst de ağrı çıkıyor acilmada var 3cm
kivilisuffle Es-d özel hastaneden takiplisiniz değil mi bende 39+2 yim hiç doğum belirtim yok suni sancı almak istiyorum onun için soruyorum 🌺😇
kivilisuffle Minikmucizemm24 normalde kendim bipolar hastasıyım. Şuan hamilelikten dolayı atak dönemine daha hızlı giriyorum ve son 1 haftadır özellikle sürekli ağlama krizlerim var bebeğimi istememek değil atak dönemim olduğu için farkındayım sakin olmaya çalışıyorum ama kendime gelemiyorum stres açısından. Normalde İstanbulda oturuyorum orada takip görüyordum 8 yıldır bipolar için. Şuan başka bir yer gelin olaral geldim burada hastanede takibim yok çok ilgilenen bir hastane de değil. Özele gidip sürekli muayene olamıyorum. Ondan dolayı bekleyecek halim kalmadı. Bebeğimin de içeride yoğun stres altında olduğunu düşünüyorum çünkü kendi yaşadığım şeyi en iyi ben biliyorum ne yazık ki