Smyrclk Kızlarrr hamilelikte ayva çok yiyin bebek güzelleşir diyorlar hurafe mi gercekmidir ve siz en çok ne yediniz ve şunu yedim erçekten doğru dediğiniz varmı bol bol yiyelim hamisler olarak🤩
Bkyya Smyrclk ayva yersen bebek gamzeli olur derler ama bilmiyorum bakalım bende yiyorum ara ara benim gamzelerim var ama eşimin yok belki olur ☺️
2cucukanasi Smyrclk Hadisi Şerifte geçiyordu ayrıca oğlumda yedim gamzeleri var ama bende de babasında da var ondan da olabilir yani I dont no 😂
Aslaninannesi01 Smyrclk çok ayva yedim oğlumun dizlerinde dirseklerinde ve yanklarinda gamzeleri var benim çocuğum olduğu için bana çok güzel geliyor ama dışarı ne zaman çıksak dikkat çekiyor fazla gezdirme nazar değer diyorlar
zeytinkiz Smyrclk bemde kivi muz cok yedim 🤭 kızım kıllı olur mu acaba dedim kivi kabuklarondan ama kızımda 1 tüy yok 😆 1 leke ben yok çok şükür 😆 bembeyaz sarışın bişey 🤩
Pancar Ilk gebeliğimde aserdigimden kilolarca ayva yemistim.oglumun gamzeleri var ama bende de var bana mi çekti yoksa ayva mi yaptı bilmiyorum.birde güzelleştirdiği doğru oğlumu kim görse çok yakisikli diyor 🙃
Denizmrt Pancar peki ayı önemli mi acaba merak ettim bende dün ayva aldm yemeği düşünüyorum 3+6 günlüğüm daha 😊
Zeytininannesi01 Smyrclk hamile olduğumu öğrendiğim ay ayvayı tükettim ama çok isteyerek değil banada bebek güzel olsun diye yedirdiler😂asıl en çok mandalina yedim özellikle ilk aylar 😄şimdide muz yiyorum bebeğe kilo yapıyormuş diye ama abartmıyorum en fazla günde 2 tane😄
sibell777 Smyrclk Kesinlikle gerçek 13 aylık kızım var 2 tane gamzesi var ve peygamber efendimiz bile hamileyken bol bol tüketin dermiş ben yedim her evlat annesine güzeldir kızımin maşallahı var her akşam yedim her aksam
BusrAras- Kızımda bende cok ayva yedim hastanenin maskotuydu cok güzel diyordu doktorları hemşireler falan cok seviyordu gamzeside var Peygamber efendimiz de söylüyor gebe kadınlar ayva yesin diye😊
Saelif Smyrclk ben cok yiyorm ayva kurani kerimdede yaziyor ayva yiyenin bebegi gamzeli ve guzel olurmus ilk cocugumda 2 3 tane yemisdim ama bunda baya bi yedim dogunca nasil olcak bebegim bende merak ediyorm 🥰
123456__ Saelif ben de hamileyim bi kaç tane yedim ama devam ettirmedim bakalım nasıl olcak :) ilk bebeğinizde 2-3 tane yediğinizi yazmışsınız o da gamzeli mi 🥰
sibell777 Cokistersengelerbence Smyrclk Allah razı olsun inan yiyin bol bol her akşam bir tane de olsa yiyin tescillenmiş tır
Zeynosunannesii Aynen aynen yiyin benim kızımda gamzeli oldu ki hiç birimiz de gamze yok ama içinizden inanarak yemelisiniz hadisi şerif neticede zaten sindirim açısından da çok faydalı gamzeli olmasada faydası çoktur