Esrakky Selam kızlar 🙌 çok güzel ve komik cevaplar olan bir soruyla geldim sizde ne olursa erkek ne olursa kız derler 🍂 İlk ben başlim ultrasyon resmi beyazsa erkek siyahsa kız derler birde bebek sağdaysa erkek soldaysa kız peki sizde 😊♥️
Wonderful_mom Esrakky hepsi hurafe bebeğim sağda kız.. ilk kızım da soldaydi 😂 cin takvimine gore ikisi de erkek çıkmıştı.. ilk kizim da cok tatli yedim bu hamileligimde ekşi tuzlu. İlk kızım da hep kustum bu kizimda sıfır kusma ..
Sumiire Esrakky hamilemisiniz deneyelim teoriyi benim kız dı ve ilk zamanlar dokunamıyodum bile okadar ağrıyodu
Mevaninannesiii Esrakky resim yok elimde kuzum en son gittiğimde 23 haftaliktim arkası dönük diye vermedi resim
twohones Wonderful_mom her hamilelik bir olmuyor tabiki bende inanmıyorum sadece böyle konular hoşuma gidiyor 😂
BeautifulQuenn Valla hiç inanmam gizlice yaptılar bana koltukların altına bir makas bir bıçak koymuşlar makasa oturursam kızmış makasa oturdum ama oğlum geliyor 😂😂
Ikicocukluana Esrakky geç gösteriyorsa kız erken gösteriyorsa erkek derler oğlumu 16 da kızımı 15 de öğrendim 😅