Bebegimveben0811- Kızlar 2 gün önce bi doktora gittim bebekte el ayak kısalığı var suçun fazla dedi Bugün başka doktora gittim suyun gayet iyi bebeğin boyuda anne babanın genetiğini alır normal dedi Ikiniz de uzun değilsiniz dedi Allah aşkına bsiey diyin
Minikkuzular Bebegimveben0811- komsum yaptırdı detaylı ultasyonda elleri ve ayakları kısaymış bebegin su aldılar amniyosentez yaptılar bebekte kemik gelismezligi varmış doğunca tedavisi var demiş ama size de çok geçmiş olsun tedavisi var o yüzden sıkıntı yapmayın tabiki üzülmemek elde değil ama dermansız dert vermez beterin beterleri var
Ebru_3804 Bebegimveben0811- benim kızım 5 ila 6 aylıktı tam hatırlamıyorum banada demişti inanamadım çıldıracak gibi oldum aynı gün özele gittim doktor hiç bişey yok bebeğiniz gayet sağlıklı dedi küçücücük bururunlu prensesin turp gibi dedi bazı ultrasonlar hata verebiliyor dedi üzülme İnşallah bişey yoktur sağlıkla kucağına alırsın 💞
Bebegimveben0811- Esraliiii dime ya biktim usandım bu doktorların moral bozmasından sakat gibi davrandı çıkmıyor aklımdan
Bebegimveben0811- Esraliiii kuzum benim dboyum kısa eşimin de bu bana böyle yok elleri kısa yok ayak boyu kısa o beni çok üzdü
Bebegimveben0811- Esraliiii bana da baya oldu doktor 45 cm demişti şuan kaç bilmiyorum ama doğuma kadar 51 olur demişti başka doktor öyle dedi ya sanki beli uzun eller kısa ayakları kısa gibi Allahim korusun
Bebegimveben0811- Minikkuzular benim detaylı ultorsan da temiz çıktı hiç bi sıkıntı ya rastlanması kendi doktorumdan başka bi doktora gidince böyle dedi komşunuza geçmiş olsun rabbim safi ismiyle şifa versn
Minikkuzular Bebegimveben0811- detaylı temizse niye sıkıntı yapıyorsunuz inşallah birşey yoktur o zaman sıkıntı yapmayın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah amin