iki_tospik_annesii Durubebegim Kıyamm kuzuma rabbim şifa versin 🙏 benim Paşa’da dün hapşırık vardı bide burnu tıkalıydı doktor burnuna deniz suyu şıktı hemen geçti çok şükür
MTugba Durubebegim bol bol emzir cnm bebeğini başka bişey yapamazsın daha çok küçük anne sütü bağışıklığını daha iyi yapacaktır umarım bebeğin hemen iyileşir çok geçmiş olsun canım.
Haticeey Durubebegim Kuzum geçmiş olsun benim bebeğim de 2 gündür öyle hafifte burun akıntısı var evim gayet sıcak nasıl üşüttü anlamadım senin bebeğin nasıl oldu gittin mi doktora geçti mi
Durubebegim iki_tospik_annesii saol canm yaa🙁Ben de sıktım temizlendi ama halen hapşırıyor arada öksürüyor
alparslanannesii1661 Bol bol emzir kuzum baska bisey yapamazsin cok küçük birde serum fizyolojikle bol bol burnunu temizle odani havanlandir sürekli
Durubebegim alparslanannesii1661 emziriyorum canım serum fizyolojik değilde sterimar sıkıyorum iyi geliyor ne varsa çıkarıyor odayı havalandırmaktan korkuyorum üşütür ev soğur diye
Durubebegim Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun 💐 yok gitmedik doktora evde deniz suyu burnuna püskürttüm aspiratörle burnunu temizledim çok şükür geçti😌