Aslanirem Durumlar ne Annişler cinsiyet için ne zaman randevunuz 🥰 Bu görüş günleri çok zor geliyor sanki Yada ben çok sabırsızım sanırım 😜
ikizleribeklerken Aslanirem merhaba biz 15. Haftada öğrendik randevumuz o şekilde denk geldi başta 2 haftada bir kontrol gidiyorduk şuan ayda bir kere gerçekten insan merak ediyor gün sayıyor sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun tek yumurta mı çift yumurta mı?
Aslanirem ikizleribeklerken çift yumurta benimde haftaya cuma var cinsiyet için 13 haftalık olacağız 🥰 Benimde 2 hafta da 1 ama zaman geçmiyor paronayalara başlıyorum iyiler mi değiller mi
ikizleribeklerken Aslanirem birimde çift yumurta biz kız bir oğlan rabbim sağlıkla herkese kucağına almayı nasip etsin💜
Pinarr35 Aslanirem bende oyle diyordum.nasil geccek zaman smdi.icimde.kipir.kipirlar cok sukur cokta hizli gecti smdi.diyorminsallah gunudedogarlar.erken dogumriskicok.ikizlerde
Aslanirem Pinarr35 evet olsun 28 haftadan sonra doğsalarda çabuk toparlanırlar inşallah 🥰 güzel düşünelim herşeyimiz güzel olsun 🥰
Pinarr35 Aslanirem evettt evrene pozitif enerji yayalim vaahi hep iyi dusunmek lazmm gununfe gelicekler allahin izni ile