Semanurozgan Kızlar çok mutluyum bir yanımda buruk tarifi olmayan duygular yaşıyorum hemen sütüm gelsin diye önerdiğiniz birşey varmı acaba
Gokce_06 Semanurozgan çok su iç su sütü getirir derler bi de sezeryan dan sonra kahve iç oda vicudunda ki narkozu atman için
ParkAys Semanurozgan ben de 25 ocak icin randevu aldim. 40 haftamiz doldu ama bebek yerini pek bir sevmis. Doktor beklemeyelim suni sanciyla alalim dedi ama ben suni sanciyi kabul etmedim. 38 yasimda ilk dogumum olacak. Kaslarim haliyle gergin. Suni sancinin sonu yine sezeryanla bitiyor okudugum Dogum anilarinda. Epidural yapalim dediler onu da istemedim. Kalbim dayanmaz heyecandan tansiyonum firlayabilir diye genel anestezi istedim. Insallah sali sabahi 8:30 da yatisimiz yapilacak. Saglikla alalim bebisimizi kucagimiza 🤗
Maaaile 26 Ocak benim de doğumum :) bol bol emzir mutlaka. Bebek emdikce daha etkili oluyor çünkü. Bol su için,göğüslere sicak su tutun,masaj yapin,elektrikli sagma makinasi varsa sağım yapin.
Semanurozgan Maaaile teşekkür ederim yapayım dediklerinizi bir gün önceden rezene felan icsemmiki acaba
ParkAys Gokce_06 hemsire arkadasim Narkozu atmanin en iyi yolunun bol bol su icmek oldugunu soyledi. Bol bol kahve icerseniz kafe in sutunuzle bebeginize gecer… kahve yerine suyu tercih edin derim…
Semanurozgan ParkAys Suyu normaldede çok içerim ama o an sırf tuvalete kalkma zorluğu için icmekten korkarım diye düşünüyorum
ParkAys Semanurozgan Rabbim kolayligini verir Siz merak etmeyin. Ben de acikcasi cok korkuyorum. Sali gunu sezeryana girecegim.. hakkimizda hayirlisi olsun…. 🙄