Demirkarbon Ezgiduru 12 de kontrole gittiğimde doktor tahmin yaptı ama yanılma payı var dedi şimdi 16h +4 g da gitcem o zaman belki net söyler diye düşünüyorum
Aselsevde Ezgiduru ben öğrendim hatta daha erken olabilir ozeldeki Dr sordum erken dedi ama tahminde bulunmuştu sonra devlete gittigimde ordakine de sordum oda aynısını dedi 🥰
Ezgiduru Glsh14 ya 12 de ogrenemedim 16 da cagirdi dr merak ediyorum gitsem ogrenir miyim acaba netleşmis midir ki merak ettm :)
Glsh14 Ezgiduru bende ogrenirsin eger gosterirse.benim doktorum ikili taramaya girdigimde gordu soylemek istedi o zamanda 11+5 mi neydim.ben daha erken ogrenmek istemiyorum demistim☺️
Caglatan Ezgiduru suan 13+3üz bir dahaki randevum 10 gün sonra o zaman ögrenicez kesin olarak ama doktor o zaman gittigimde bacak arasınıda çektigini ve dümdüz oldugunu söyledi acaba değisebilirmi yinede cok merak ediyorum
Ezgiduru Caglatan valla burda okuyorum cok ileri haftalarda bile degisenler oluyo :)) siz gene bir daha ki kontrolu bekleyin emin olabilmek adina
Ezgiduru Demirkarbon keske benm dr da tahmin yapsaydı valla merak ediyoruz ona gore alisveris bisiler yapacağız :)
Ezgiduru Aselsevde ya özele gidiyorum 12 de dr um erken haftalar bizi yaniltir 16 da söyleyeceğim dedi. Bende merak ediyorum kizimi 12 de ogrenmistim :) 14 olacagm 2 gune. Baska bi dr a gitsem mi diyorum yoksa 16 yi mi beklesem :))