arzuhasan 5+3 üm cok midem bulaniyor sabahtan beri hicbirsey yiyemedim cubuk kraker yedim sadece sizdede boyle mi cozumleriniz neler kizlar acil
benimmdunyamm arzuhasan tuzlu çubuk leblebi ayva ye bunlar iyi gelir sabah uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan tuzlu çubuk atıştır öyle.kalk az ye sık ye kusacak olsan bile yediğini biraz tut ondan sonra git canım
naimegrbz arzuhasan benim öyleydi hiçbir şekilde bulantıyı yenemedim şuan ilaç kullanıyorum çok şükür bulantı sorunum kalmadı 3. kutuyu bitirdim doktora danışıp kullanmanı tavsiye ederim adı prilam dr
Mrvtdmr Mide bulantısının çözümü yok bende 7+4 günlük ama 3 haftadır doğru düzgün bişey yiyemiyorum mide bulantıları erken başladı 😂 senin gibi sadece kraker ve çorba içmeye çalışıyorum
arzuhasan Mrvtdmr tuzlu cubuk bile yiyemiyirum ne zaman gecicek bebegim etkilenihir mu diye de cok korkuyorum
Susamtanesi16 10 haftaligim hiçbir şey iyi gelmiyor hiçbir şey yiyemiyorum ama mideyi aç bırakmak daha çok bulantı yapıyor surekli bi şeyler atmak gerekiyor ağzına ne kadar yapabiliyorum ben muamma ama belki sen yapabilirsin
Susamtanesi16 arzuhasan komidinin üstüne galeta ceviz tuzlu krater koy ben en kötü onu yapabiliyorum sadece
Susamtanesi16 arzuhasan merak etme bebek senin depolardan besleniyor ona etki etmez ediyorsa benim sürekli ağlamalarim etki ediyordur kesin