gamzelinaz Merhaba. Gebeliğinin ilk 3 ayında korona asısı yaptıran var mı? Sizler gebeliğinizin kacıncı ayında ası yaptırdınız? Deneyimlerinizi paylasırsanız cok sevinirim. Teşekkürler
Esenkaplan gamzelinaz ben 5 agustosta asi olmuştum 11 agustosta hamileydim yani asi yapinca hamile olmus oluyorum ama şöyle de bisey var ben pozitif çıkmadan 2 gun once test yapmıştım negatifti anlamadim bisey
Esmaonur gamzelinaz ben ilk dozu olduğumda 4 haftalık hamileymişim bilmiyordum. İkinci dozu doktorum üçüncü aydan sonra olursun demişti. 15. Haftada ikinci dozu olmuştum
Gamzeates gamzelinaz ben 3. Doz olucaktım doktorum 12. Haftadan sonra yaptır dedi bana haftam o zaman 9 Du daha cok erken demişti şuan 12+4 ama biraz daha ileri haftalara erteleyeceğim
MTugba gamzelinaz doktor 12. Haftadan sonra taptır demişti bana bende bir kaç güne yaptıracağım şuan 13. Haftadayım
gamzelinaz Gamzeates Gamzeates ben de yaklasık 4 haftalık hamileyim. Dr 6. Aydan önce olmalısın dedi, şimdi de olabilirsin dedi ama tesadüfen eczacıya sorduğumda ilk 3 ay olmamalı dedi. Kafam karıstı. Gebelikte her işlem zaten çok düşündürücü. Saglıkla geçsin hamilelik dönemi insallah
Gamzeates gamzelinaz inşallah ya ben de anlamadım nasıl olcak en güzeli o zaman ya 4. Ay ya 5.Ay artık öyle yapcaz
EsengulC gamzelinaz ben ikinci dozu yaptırdım meğer iki haftalık hamileymişim bilmiyodum sonra 3.doz vakti geldi onu da oldum şuan 29haftalığız bi sıkıntı yok çok şükür