Anneoluyorumbenn Hanımlar 8+0 dayız daha önce yerleşme kanaması vs olmadı şuan da kahverengi lekelenmelerim var normal mi ne zaman doktora gitmeliyim? Geçen hafta kalp atışı için gittim ve düşük tehlikem olmadığını söylemişti ? 🥺
MTugba Anneoluyorumbenn progestan kullanıyormuşum cnm bende 13 haftalığım kanamam olmuştu ve doktor progestan verdi şuan kanamam yok ama kahve rengi leke gelmeye devam ediyor.
Zln2152 Anneoluyorumbenn lekelerin kahverengiyse eğer çok normal bende şuan 7+4 üç gündür böyle kahverengi lekelerim oluyor doktora gittim eğer yerleşme kanamam olmadıysa bu içinde biriken kanın bu gayet normal her gebe de arada görülebilir böyle lekelenme dedi ama benim düşük riskim de var maalesef şimdi iğne ve progestan fiitl kullanıyorum
Sadriye35 Anneoluyorumbenn 16. Haftaya girdim başlarda sadece kahverengi leke gelyodu sonra kanamam oldu iki hafta önce kanama kesildikten sonra kahverengi lekeler devam etti günlerce. kahverengi lekede çok korkma ama mutlaka doktora görün canım progestan falan verir geçer önlem alınır yani bi risk varsa ihmal etme
moom222 Anneoluyorumbenn olmaz cnm inşallah düşük tehlikem olmasa da yerlesmede ola bilir kokrma ileri haftalarda olan insanlar bile var
Anneoluyorumbenn MTugba progestanı doktorum düşük riskin yok kulanmana gerekte kalmadı ilişki de olabilir dedi ama ben kesinlikle korktuğum için hiçbir şekilde istemiyorum bilmiyorum ya 😣
Anneoluyorumbenn Zln2152 şuan içim biraz rahatladı lekelenmem kan şeklinde değil kahverengi yerleşme kanamasıda olmadı tüp bebekle gebeyim o yüzden tedirginim kusura bakmayın 🥲
Anneoluyorumbenn Zln2152 merhaba canım nasılsın. Devam ediyor mu lekelenmen yoksa bitti mi bittiyse kaç gün sürdü ? Benim dün hiç olmadı ama bu ğün iki kez peçede de gördüm 😣 normal mi ya beş gün olacak ?
Zln2152 Anneoluyorumbenn hiç korkma güzelim bende senim gibi o kadar korktum ki zaten kanı görünce evde çığlık attım o kadar korktum onca zorluğa rağmen şükür rabbim bana bu hamileliği tattırdı birde düşük riskim yüksek olduğu için o lekeleri görünce çok korktum sonra doktora gidince kalp atışları duyulunca içim rahatladı. Yerleşme kanaması yaşanmadığı için böyle sende demek kş yerleşme kanaması olmadı o yüzden kanamayı biraz geç gördün kahverengi lekeden korkma ama sonradan açık renge dönerse hemen doktoruna git ☺️
moom222 Anneoluyorumbenn cnm bende tüp bebekle hamileyim düşük riskim olmamasına rağmen doktor on ikinci haftaya kadar kullan dedi için rahat etmezsse danış bı doktora korkutma kendini ilişki falanda bnce düşünme şu dört ayı atltana kadar bizler zaten zor elde etmek diyoruz bu bebekleri
Zln2152 Anneoluyorumbenn ilişkiye girebilirsin hem düşük riskin yokmuş zaten ama şuan kanaman varsa girme bende kaç günden beri girmiyorum ilişkiye doktor yasakladı kanama bittikten 10 gün sonra ilişkiye gir dedi herşeye rağmen önlem alalım dedi şuan dikkat ediyorum ha birde sen bu dönem yat dinlen hiç bir şey yapma o lekelenmeden dolayı ve ayaklarının altına iki yastık koyup sırt üstü uzan canım 🥰
MTugba Anneoluyorumbenn banada öyle demişti cnm bende ilişkiyi doğuma kadar düşünmüyorum eşimde aynı fikirde ben tüp bebekle hamile kaldım üç ay progestan kullandım bıraktıktan iki gün sonra geldi kanamam. Tekrar başladım
Anneoluyorumbenn MTugba teşekkür ederim hepinize biraz beklicem artarsa ve çoğalırsa mutlaka gidicem Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın 🤲🏻
bebegimibekliyrm Çoğalmasını beklemeden hemen gitmelisiniz yerleşme kanaması 8. haftada olmaz belli ki bir sorun var. Benim lekelenmem dahi olmamasına rağmen doktorum her ihtimale karşı Progestan verdi buarada.
Eymen79 Bende 6 haftalık hamileyim kahverengi şeke geldi gittim dr bi sorun yok kesede bebekte yerinde dedi ama progestan fitil başladı kalp atışını duyamadı 4 gün sonra gel ozamanda duyamazsak kürtaj yapacağız dedi
Zln2152 Anneoluyorumbenn senin kanama veya leke görmem de normal canım hiç korkma stresten uzak dur ayağa kalkma çok ağrıların var mı