aslhansrc1 Merhaba 10+4 günlük hamileyim doktorum magnezyum verdi sabah akşam kullan dedi Sizler kaçıncı haftada kullandınız ? Bu haftada normal mi saglık ocagındaki doktorum erken vermiş dedi ?
270320 aslhansrc1 ben de başlarda hiç kullanmamıştım kas ağrılarım oluşmaya başladı 32 hafta başladım. Ama normali ne zaman tam bilmiyorum kullanmayınca sıkıntı yaşadım yani
Damlada91 aslhansrc1 kisiden kisiye degisebilir bu durum banada agri ve kasılmalarimdan dolayi 12. Haftada vermisti ama 1 tane gece yatmadan ic demişti gunde 2 tanesi isal yapabilir ve aşırı gaz sancisi yapar demisti
_edaa aslhansrc1 ben 30. Haftada basladim kramplarim basladigi icin. Onun öncesinde sıkıntım olmadigi icin kullanmamistim
aslhansrc1 Teşekkür ederim hanımlar yarın kontorum var soracagım doktora en erken cinsiyet ne zaman belli oluyor peki fikrinizi paylasır mısınız ?
Tazeanne0134 aslhansrc1 bende ilk hamileliğim de 24-25 haftalık falandım galiba hele son günler daha çok ihtiyacım olmuştu ama şimdi 2.ye hamileyim 21+5 haftalık kullanmıyorum