ozkurtzey Elfs alcam onu ssk karsılıyormu ithal mi, çok teşekkür ederim zofer mi ondan alası yokmuş bılıyomusun kaçıncı haftadasın umarım duzelır ya çok iyi anlıyorum senı kackere hastanede yattım
Elfs ozkurtzey söylediğim Demir ilacını karşılıyor sanırım eşim aldı sordum hatırlamıyorum dedi ama karşılamasa doktor söylerdi. 21+2 deyim Zofer de kullandım geçirmiyor maalesef kullanmadığım ilaç kalmadı.
B8use ozkurtzey bende kullanıyorum demir hapi bonibon varya onun büyüklüğünde draje gibi sekerlimsi dışı pembe küçük onu zevkle iciyorum sabah akşam aç karnina demişti doktor msj atıp sordum kan değerlerine normal dediysem bir kere iç günde dedi bende sabah aç karnına bir kere iciyorum
ozkurtzey Elfs heh yazmıstın dogru canım kusura bakma valla su ılac araştırmasından kafam döndü aslında coktan geçmesi lazım ama şaşırmıyorum bende aynıyım doguma kadar boyleyız herhalde ben kendımı hazırladm
Elfs ozkurtzey önemli değil canım. Evet evet böyle olacak herhalde doğurana kadar Ananem ve annemin de o şekilde olmuş zaten geçmesine dair artık umudum da kalmadı 😂
B8use ozkurtzey gynoferon depo80/0,35 mg kaplı tablet. Pembe bonibon a benziyor ağzına alınca şekerli böyle
Mavistez ozkurtzey Gyno Ferro sanol içiyorum evde o vardi baya 3kutu falan doktor yenisi verecekti vermeyin evde var dedim hergun bitane iç dedi normalde herşeye kabız olan ben aksine çok düzgün wcye çıkıyorum öyle bende kötü etki yapmadi tek eksi yani kapsül biraz buyuk
Dark ozkurtzey doktorunuza soyleyin değiştirir. Bende 2-3 defa degistirdim sürekli geri çıkardığımdan.