Kızlar buralara bende çok yazdık ne zaman doğuracam diye bu arada ilk gebeliğimdi 40+6 da doktor artık yatış verelim dedi sabah 10 da suni sancı verilmeye başlandı açılmam hiç yoktu
Sürekli nstye bağlı yatıyordum sancılar ilk başta normaldi saat 12 den sonra sancım daha çok oldu sürekli yatıyordum belimden sancılar geçmiyordu sürekli muayene etmeleri çok canımı acıtıyordu ebelerde çok önemli bu süreçte bence elden ele fark ediyor kesinlikle bir ebeme yalvarmıştım tek sen muayene et diye ama onun 4 te mesaisi bitti ve ebeler değişti yeni gelen ebeler kesinlikle hepsi suratsızdı ve çok canım acıdı akşam saat 9 da açılmam hala Yoktu bebek yukarıdaydı çok halsizdim hiçbir şey yiyip içmemiştim zaten yasaktı telefon bile yasaktı ve bana dedikleri yarın akşama kadar böyle bekleyeceksin kimseyle görüşmeyeceksin gibi kelimelerdi ağlaya ağlaya çıktım ordan eşim geldi özel hastaneye geçtik hemen ordaki doktorum çok kIzdı ordakilere ve yaptıklarının yanlış olduğunu söyledi acil sezeryana alındım tüm uyuşturuldum yani genel anestezi oldum ameliyathaneden çıktığımı hatırlamıyorum uyandığımda odamdaydım hafif acılar hissettim ama adet ağrısı gibi düşünün 5 saat sonra kalktım yürüdüm lavobaya gittim ertesi gün taburcu oldum Allah’a şükğr kızım ve ben iyiyiz Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah bizim serüvenimiz de böyle sonlandı🙏🙏🙏