Meltemkcmz Merhaba, ev temizliği konusunda yardım aldığınız biri var mi önerebileceginiz? Özellikle doğuma yakın tüm yük anneme binmesin diye istiyorum
sansli_anne Meltemkcmz valla benim de ihtiyacım var beraber bekleyelim ben geçitte oturuyorum arkadaşlar cevap verecek olanlar
1408 Meltemkcmz 36+6 haftalığım her şey bana bakıyor ev aldı başını gidiyor doğumum geldi neredeyse kalkıp yapmam lazım şimdi nasıl yapacam bilemem yardım eden yok bana
Meltemkcmz glsmwm_ Mevaninannesiii evet robot süpürge candır keşke bi mutfak dolaplarina camlarada el atsa😂 Bende Nilüfer Çalidayim eğer yardımcı oneriniz varsa alırım. Eşim bişey yaptırmıyo ama kendiside yapmıyo ufak tefek yardım ediyo tabiki ama camdir dolaptir koltuk silmedir resme alerjisi var 😂😂
glsmwm_ Şuan için kendim yapıyorum yavaş yavaş ilk gebeliğim de de kendim yaptım doğuma yakın eşimle birlikte yaptık camlar dolaplara girildiği için. Bunda da öyle olur büyük ihtimal. Şuan için de robot süpürge var elim kolum oldu resmen 😊
Meltemkcmz 1408 Allah yardımcınız olsun inşallah hem doğumda hemde ev işlerinde. Belki biriyle anlaşıp dip köşe temizlikte yardımcı olunur
Mevaninannesiii Meltemkcmz sorma ya keşke yapsa ama yapmıyor maalesef 😂🙈 eşime bin kere söylüyorum ki öyle yapıyor 😂 dolaplarımi sürekli temizlediğim için temiz de camlar leş canm doğuma az kala yaparım sürekli kar yağıyor zaten temiz kalmıyor nasılsa 🙊
Meltemkcmz glsmwm_ çok şanslısınız yaa, benimkisi ufak tefek yardım ediyo ama gerisi yok. Ben yapınca da kızıyo en iyisi bi yardımcı bulmak diyoruz aylık gelebilecek
Meltemkcmz Mevaninannesiii ya benim şuan komple bi temizlik istiyo. Uzun süre mide bulantısı düşük tehlikesinden annemdeydim. Geldim ev almış başını gitmiş.
Meltemkcmz glsmwm_ inşallah tabi bulabilirsek. Daha önce Facebook’tan bi gruptan bulmuştum hemşireyim ayni zamanda çalışıyodum da nöbetlerimi ayarladım yardımcı gelecek diye. Sabahina gelemiyorum denildi. Halilarim yıkamaya gitti. Koltuk yatak yıkamacı geldi vs derken tüm işi 24 saat nöbetten çıkıp tek başıma yapmıştım. O uykusuzluk ve yorgunlukla mafolmustum. O yüzden güvenmek zor.
Mevaninannesiii Meltemkcmz hm öyleyse sana yardımcı şart canm , bir el sürekli temizlikte olmayınca ev başını alıp gidiyor valla