minikdefnemm JSBG benim belim şuan yerinden çıkıcak gibi ağrıyor ben böyle bi ağrı yasamadım asla azalmıyo bunu yasayan var mı 21+2 ne oturtabiliyorum ne uzanabiliyorum böyle bişey yasamadım felaket şiddetli
MeyraRana JSBG benim hep sağ bacağım kitleniyor oynatmadığım halde canımdan can gidiyor sanki düzelene kadar ağlıyorum
Serapcemre JSBG sde soda için kasılmlr iyi gelir benm hmılelıkte once arka bacaklarmd sıkıntı vardı cok kramp bile giriyordu hem magnezyum ılacı verdi hem soda iç dedi ılacı kullanmadım sodayla geçmişti:)
minikdefnemm JSBG keşke öyle olsa sanki yerinden çıkıcak sabah 6dan beri kıvranıyorum nasıl geçiriyosunuz
Ezgiiiiiiii 20+2 haftalığım bende kızlar.özellikle akşamları bel ağrısı kasığımda kramplar oluyo benimde.doktorum bebeğin daha hızlı büyümeye başladığı için bunların olabileceğini söyledi.
JSBG minikdefnemm Doktorum bol bol istirahat et dedi.Bide kramplar için magnezyum kalsiyum tablet vermişti.Bende şu an covid olduğum için inanılmaz belim ağrıyor bel fıtığı gibi.Doktorunuza danışın belli semptomlarda kontrol isteyebiliyorlar.
Rabiaugur Benimde ara ara kasık ağrılarım oluyor adet sancısı gibi biraz ayakta durduğumda ise bel ağrısından ölüyorum