La_le Kizlar bişey sorcam kız da mi yüzde sivilce çıkıyor yoksa erkek de mi yüzüm sivilce taralasi mübarek daha cinsiyeti tam öğrenemedim
Shewolf La_le bunun bebeğin cinsiyetiyle alakası olduğunu düşünmüyorum kız bebekte olan ne varsa hepsini yaşadım ama oğlum oluyor bunları ona bağlamayın aksine ben aşırı güzelleştim yüzüm her yerim parıl parıldı çok anlamlı bulmuyorum
asellmom La_le kız çocuğu bekliyorum İlk aylarda yüzüm çok güzel Di sivilce felan hiç yoktu şimdi 30 haftalığız yüzüm sivilce dolu göğsümde boynunda kahverengi lekeler çıktı ama yüzümde çıkmadı
Mimik Kizda cikiyor diyorlar ama, cok sacma… Benim suratimda ne sivilce ne lekelenme, elhamdulillah hic bisey olmadi🤗
Gozde15 Genelde kız diyorlar ama ben tam sanırım kız annesi olucam sivilcelerim çıktı derken erkek olduğunu öğrendik :)
litfenama La_le şimdi sivilce falan olayına inanmıyorum ama hayatımda tek tük sivilce çıkartmış biri olarak, yüzümü bırak sırtımda omuzlarımda hep sivilce çıktı. Kız cinsiyeti ama yani yine de buna bağlamayalım :)
Fkug La_le canım bence vücudun yatkınlığıyla alakalı bence suan ikizlerime hamileyim erkek yüzümde birşey yok kızlarımdada olmadı görümcemde hamile kız ve sivilce basmış yüzünü ama onun yüzü sivilceye yatkın
Yldrmerve Benimde kızım olcak sivilcelendim çenemde sırtımda ve göğüs aralarımda var pütür pütür öyle iltihaplı değil neyseki inşallah geçer doğumdan sonra 🙃
umayben Ya benim de saçlarım çok kurudu elektrik çarpmış gibi geziyorum hep cildim de kurudu ve sivilcelendi bayaa güzelliğimi çalıyor bebeğim benden 😅 cinsiyetimiz henüz belli değil bakalım sağlıklı hayırlı evlat olsun da 🥰