Asyaveannesi36 iki_minik_annesi ben sadece doğumdan sonra bağlıyorlar diye biliyorum sonrasında depend çok lazım oluyor
iki_minik_annesi Asyaveannesi36 benim ilk dogumimda sancim suyum vs bi belirti olmadan gun vermislerdi ve suyumu doktir patlatmisti o ara takmislardi
iki_minik_annesi Seraykg bebek doymadiginda siringayla mama vermislerdi tabi ozeldi ora emzikde doktor kesinlikle onermiyoruz diye bastira bastira soylemislerdi ondan koymadim
iki_minik_annesi Poyrazin_annesi yani dogrudur bizde yillardir dogan bebege ortuluyo tabi ne kadar faydasi veya zarari var bilmiyorum sariligi onlemenin en onemli yolu bolca ve sık sık emzirmek diye biliyorum 😊
iki_minik_annesi iki_minik_annesi ilk cocuk acemilik ve bebekler dogdugunda zati sariliklari olurmus kimininki artar kimininki gecermis ben acemi oldugum icin ilk cocugumda kesin artar demistim ama 1 hafta sonra kontroke gittigimizde artmaktan ziyade azalmisti bide insallah bu bebistede sarilik filan yasamayiz
iki_minik_annesi elftrndmrci havluyu normalde bende koymayi pek dusunmuyodum ama sehir hastanesinde gebe okuluna kayit oldugum ve zoom uzerinden egitim aldik sanci odasinin bi kacinda kuvetler varmis ve sanci cekerken o kuvetlere sokup sanciyi azalmasina filan yardimci oluyolarmis dedim sans eseri o odalardan birine duserim belki 😁😁😁
Melike0657 iki_minik_annesi hang şehir hastanesindr yapacaksınız ve kaç haftalıksınız? Bende 36+2deyim bursada yapacağım kısmetse
iki_minik_annesi Cokistersengelerbence valla basta bende oyle zannettim ama bi kacinda diyince tuh dedim ya 😁😁
Sule5567 iki_minik_annesi hasta bezı kullanmak cok zor canım sureklı onu tak cıkar cıse gıttıgın zman lohusaa pedlerı var onlarda güzel
Sule5567 iki_minik_annesi ben yanıma hem hasta bezi hemde lohusa pedı aldım ılk 1 2 gun taktım baktım olcak gıbı degıl bıde ayakta onu tuttur tekrar bantla zor tuvalette sonra lohusa Pedı kullandım daha kullanıslıydı
iki_minik_annesi Qubiss bizde bebek dogdugunda agiz acma deriz bebegin agzina ilk giren seye mesela benim agzima halam tukurmus 😁😁😁 ve bicok seyimde halama cok benzetilir boyle bi igrencliktense zemzem suyunun olmasini tercih ederim 😁
iki_minik_annesi Qubiss “Yeni doğan çocuklar Resulullah’a -sallallahu aleyhi ve sellem- getirilirdi. O da bunlara mübarek olmaları için duâ eder ve ağzında yumuşattığı hurmanın suyunu çocuğun ağzına sıkardı.” (Buhâri, Deavât 3; İbn Mâce, Taharet 77, 523)