Ecetiryaki Aysu123cicek aleyküm selam. Bağlı olduğum belediyeyle iletişime geçtim numarasını bulup, bebek hediyesi veriyormusunuz dedim verdiklerini söyleyip adres aldılar ve getirdiler.
Ecetiryaki Oxorza Bağlı olduğum belediyeyle iletişime geçtim canım bebek hediyesi veriyormusunuz diye sordum, verdiklerini söylediler adres istediler getirdiler. Gelmeden önce aradılar cinsiyeti neydi diye sordular söyledim ona göre getirdiler.
MeyraRana busrafsar çocuk yardımı konusunda beşik paketini eve bakmaya geliyorlarmış durumu yoksa vermiyorlar galiba.
salihainci Ecetiryaki 153 ü mü aradınız? Ben de atakumdayım da arayacağım pazartesi günü. Formda 153 arayıp talep oluşturun evinize gönderiyorlar yazıyordu. Bu arada çok güzeller güle güle kullanın inşallah 💕
Ecetiryaki salihainci hayır 153′ü aramadım o sanırım yardıma ihtiyaç olanlar için ben öyle biliyorum. Bu bana gelen atakum belediyesinin merhaba bebek hediyesi. Teşekkür ederim sağolun 🥰
salihainci Ecetiryaki öyle mi bilmiyordum. Atakum belediyesine internete yazınca çıkan 444 ile başlayan numaradan mı ulaştınız. Bende arayacağımda nereye arayacağımı bilmiyorum.
cakuays Husneeeeee Aradım bende esenyurtta oturuyorum dediiler sosyal yardıma hak kazanmıs ailelere 4 aylık veriliyor