Tk3418 Merhaba arkadaşlar, 6+5 günlük hamileyim yolk kesesi var ama bebek yok kafam çok karışık hormonlarda etkiliyor.boş gebelikten korkuyorum aranızda böyle olupda sonradan oluşan oldu mu?
Ahg Tk3418 6+4de benim de sizin gibiydi bir hafta sonra göründü bebiş de kalp atışı da endişelenmeyin yolk varsa bebek de oluşmaya başlamıştır
Merveonay Tk3418 benim 7+5 te sadece kalbi göründü oda atış sesi alamadı doktor 8. Haftada gidince göründü canım
ikinumarageliyormu Tk3418 ben de aynı durumu yaşadım 10 gün önce sizinle aynı günde gittim kese var bebek ve dolayısıyla kalp atışı görünmedi. Doktor kontrolüne gidicem, dilerim sağlıkla oluşur ve gelişir bebeklerimiz,iyi haberler alalım 🤲🏻
ipekveatlas yolk varsa bebekte olur arkadaşım biraz daha bekle stres yapma yolk=bebek demişti doktorum
Tk3418 ipekveatlas inşAllah çok stres yaptım dün doktor bide yolk kesesi var diye boş gebelik olmayacağı anlamına gelmiyor dedi.
Tk3418 ikinumarageliyormu çok şükür bugün duydum ultrasyonun eski olduğu zaman gözükmezmiş doktor öyle dedi
ikinumarageliyormu Tk3418 evet eski cihazdı hiç seçilmiyordu 3 kez hafta hafta aralıklarla gittim ama son olarak yine göremedi 7+6 fakat 6+1 gelişi dedi. Radyolijiye gönderdi ayrıntılı da bakmak için o da 6+6 gelişimi dedi. Raporu doktora götürdüm kalp atışı izlenmemiş yok bebek alıcaz birkaç güne yoksa zehirler dedi.
ikinumarageliyormu Tk3418 teşekkür ederim inşallah demek ki zamanı değilmiş hem bebek hem benim için, Allah razı olsun.
Tk3418 ikinumarageliyormu başka doktora gitme şansınız varsa gidin çünkü 9 haftada bile duyanlar var Allah sizden de razı olsun
ikinumarageliyormu Tk3418 ne yapacağımı şaşırdım şimdi haftasonu doktor bulamayacağım, doktorum da pzt hemen 8.30’da almak istiyor tam anesteziyle.
ikinumarageliyormu boymomyz teşekkür ederim bugün gideceğim ikinci doktora orada netleşecek gerçekten var mı yok mu
Cemre995 ikinumarageliyormu Merhaba doktora gittiniz mi ben de 7+5 iken aynı durumu yaşadım yarın tekrar gideceğim inşallah iyi bir haber alırsınız da bana da umut olursunuz
ikinumarageliyormu Seymaben aslında doktorum olmadığını söyledi olsa kalp atışını ayrıntılıda görürdük hemen alınacak dedi, ama yine de 2. Bir doktora görünmem için tavsiyeleri okudum. Geldim bekliyorum can sonuçta.
boymomyz Seymaben Canım ben bişeyi anlamadım benim kesem vardı yolk ne oluyor ? Bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum ultrasyonda 8+3ken yan şekilde yatıyor gözü elleri herşeyi görünüyor ama sırt üst değil direk karşıya bakar şekilde ben kordon felan görmedim . Yolk kordonla mı alakalı keseyle mi kafama takıldı