Kirikrapido Busra2013 bende de oluyor doktor normal dedi hormonlardanmıs.uzanırken bile merdiven cıkmıs gibi oluyorum bazen.
kuzeymomsss Busra2013 bende dün yaşadım. Hatta bununla ilgili post açtım çoğu kişi normal demiş hormonlardan diye birazda olsa içim rahatladı
Oya54 Busra2013 açlık kan şekerinize baktırdınızmı .Benimde öyle test yaptım açlık kan şekerim biraz varmış
Busra2013 Kirikrapido aynen oyle oluyorum cok korkuom dokotra solemektende korkuom😂dıom ya kalbımde bı sorun varsa
Kirikrapido Busra2013 allah korusun. Ama cogunlugun bunu yasadigini da ogrendim rahatladim sonra biraz.
Busra2013 kuzeymomsss bende nefes darlıgı 3.4 haftadır oluo daralınca kalpte degısık atıo korkudan terlıom bırsuru hastalık dusunuım
kuzeymomsss Busra2013 canım aynı şekil dediğin gibi böyle nefes daralıyor ateş basıyor falan gerçi benim kalp sorunum var fakat kalp doktorum onun ile ilgili değil hamilelikten kaynaklıdır demişti. Ama gerçekten çok kötü bir his
Blackcloud Busra2013 Panik atağa benziyor canım, ter dışında çarpıntı, nefes darlığı falan bende de var kardiyolojiye randevu aldım gideceğim nasipse. Kadın doğum doktorum normal değil kardiyolojiye görün demişti.
Busra2013 kuzeymomsss ayn cok korkuom bı dogsaydı rahatlasaydım valla 34 haftaya gırcm pazartwsı allah ızın verırse cok sıkıldım hamılelıkten sureklı hareket etmedı nıe etmedı ay buram agrıdı nıe agrıdı korkusundan skldm
kuzeymomsss Busra2013 bende 23 haftalık hamileyim, insan çok stres yapıyor bebeği etkiler mi eder mi diye. Yatarken bile birden kalbim hızlıca çarpıyor panik yapıyorum
Busra2013 Sibelblby ayn suan uzanmısım nefesım gıdıo korkuom terlıom kalpte bırden carpıntı oluo 1.2 kefe cok kotu his
Busra2013 Blackcloud bende oanık atak var bundan 2.3 aene once gıtmıstım doktor kalbıj ıyı ama cok korkuon hızlı atıo demıstı gogsumu ıslatı normale dondu