Handecik Progestan vajinal kullananlar, renksiz su gibi akıntnız oluyor mu? İlacın fazlasıyla birlikte çamaşırımda ıslaklık oluyor korkuyorum aceba suyum azar azar mı geliyor diye, 14. Haftada yım
GamzeDurmus Handecik bende 13 haftanın içindeyim progestan kullanıyorum, akıntım bugün çok çok koyu sarı hatta kahverengiye dönük bir sarı şeklinde gelmiş bende tedirgin oldum açıkçası ne yapsam bilemedim
Smrvky Handecik Bende 17.haftadayim benim de aynı şekilde su gibi akıntı oluyor progestan kullaniyorum,ilaçtan kaynaklı oluyor sanırım
Meri3220 Handecik balım o haftalarda benimde oldu bende korktum hatta suyum mu geliyor yoksa idrar kaçağı mı diye araştırdım normalmiş hala arada sırada olur ıslaklık yani sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum ama bunu en iyi bilen Dr ona bir danış derim ben. Bu arada hamile kaldım ilk günden beri kullanıyorum bende progestanı
Handecik GamzeDurmus benim de ara ara lekelenme lerim oluyor progestan ve proluton kullanıyorum genelde kanama dışında akıntı dan korkmayın derler ama yine de acile gidip bir bak hem kalp atısını duyup rahatlarsın, hemde idrar enfeksiyon testi yaparlar Gidemezsen bol su içip ayak altına yastık koyup dinlen ayağa kalkma ben böyle yapıyorum
GamzeDurmus Handecik ya doktoruma yazdım artış olursa tekrar konuşalım dedi yada renkte koyulaşma zaten sürekli yatıyorum hiçbir şey yaptığım yok ama insan tedirgin oluyor işte 🥲
bsraguruler Benden de geliyor öyle akıntı aynı su gibi içinde kendi akintimizla birlikte çözülüyor sanırım baya da yoğun geliyor
Tazeannee_alp 35 haftalığım 22. Haftadan beri kullanıyorum çok normal hem beyaz geliyo gün içinde de su gibi bişey progestan kullanmadığım günler gelmiyo öyle mesela korkmayın yani tamamen progestandan
altintaslar @Selincel istersen bak burayada bir sürü daha var böyle konu. Arama bölümüne “progestan” yazıp bakabilirsin için rahatlar ama normal korkmayın ☺️🙏🏻