Zozo_19 Zozo_19 dediğiniz gibi Zozo_19 dediğini gibi hesapladım değerlerim her iki güne bir 2 katı artmış hatta bugün verseydim 2.300 lerde olacaktı demek ki inşallah yaa çok teşekkür ederim size herşey gönlünüzce olsun
Fadiiik Zozo_19 Bende Ayni durumdayim canim 6 haftalik beta 600 kese gorunmedi Yarin tekrar gidip kan vericem
Zozo_19 Fadiiik güzel haberlerinizi bekliyoruz Allahım yardımcımız olsun en az 1500 olması gerekiyormuş kese için
Fadiiik Zozo_19 benim guzel haber olmiyacak canim dusuk dedi dis gebelik olmadigindan emin olucaklar insallah senin guzel haberlerini aliriz
Anne1010 Zozo_19 inşallah canım dediğim gibi içini ferah tut daha sanırım 5 haftalık falan senin o yüzden yarın göremese bile daha iki üç haftan olduğunu unutma güzel haberlerinle gönersin evine yuvana 🥰😊
Mubufe Zozo_19 yoo hayır düşük yapmıyorsun ki parça gelmiyor yani iğne onu içeride eritiyormuş keseyi bazen kanama oluyormuş kimi kanamasız geçiriyormuş korkmayın
Zozo_19 Deletedmom455465 Deletedmom455465 detaylı yazayım 13 ocakta beta hcg:144,30 iki gün sonra 15 ocakta 527,60 20 ocakta yani dün ise 1308,60 çıktı sizce iyi mi artış oranım
Deletedmom455465 B Zozo_19 Bana değerler iyi geldi. Sadece şuan erken kötü düşünme stres yaparsan kötü düşünürsen olumsuzu çekersin. Bence haftaya bebegini göreceksin
Mubufe Zozo_19 kese yoksa bebekte yoktur zaten bebek olsa bile yanlış yerde olduğu için öyle yapmak zorunda malesef rahim dışında başka yerde büyümesi imkansız
Yesimali12 @Zozo_19 İşte stres çok zararlı canım bebek varsa ona da etki eder o yüzden olabildiğince stres yapma