Rabis277 yine de düşük bir ihtimal ama çünkü saat kaçta doğum olacak ne kadar sürecek belli değil ki. Sancı gece gelse nöbetçi doktor takip etse bile doğum sabahı bulup kendi doktorun doğumu gerçekleştirebilir. Veya planlı olması gerekir yine kendi doktorun yaptırır. Ama diğer türlü bence doktorları da düşünmek gerekiyor. Saadet hanım gerçekten mükemmel bir doktor ben 31 haftamdayım gebelikten öncesinde de kendisine gidiyordum. Bir kalbi duran gebeliğim oldu kendisi operasyonumu yaptı. Sizin ağrınızı acınızı resmen yaşıyor. Canım bebeğim birtanem gibi sözlerle motive ediyor. Bilmiyorum her doktorun sinirli olduğu ters olduğu bir an vardır mesela ona denk gelebiliriz ama ben Saadet hanımdan vazgeçmem. Doğuma gelmese bile. Çünkü ek ücretle gelmek istemese bile haklı çünkü dinlenmek hakkı 🙄 benim eşim polis memuru. Mesai saati dışına sarkan bir işi çıksa görev icabı gitse üzülüyorum planım oluyor o bozuluyor sonra kendisi dinlenemiyor. Ben öğretmenim ve velilerim okul saati dışında akşam o kadar boş şeyler için arıyorlar ki. Saat akşam 10 da hocam beslenmesini yapmamış neden yemedi acaba diye arayıp soran var. Ve bence kimse akşam o telefonu açıp o soruyu cevaplamak zorunda değil. Ben bana yapılmasından hoşlanmayacağım benden beklenmesini istemeyeceğim bir şeyi karşımdaki insandan bekleyemem