Rmzydmr 32 haftalık hamileyim 2,284 gr mış bebişko sizinkiler kaçtı aynı haftada doktor 2 hafta önden gidiyor gelişimi dedi
guzelbebegimmmmm Rmzydmr ben daha muayeneye gitmedim ama size şey sormak istiyorum. Gece uyurken sağa sola dönerken, kasıklarınızda ağrı oluyor mu? Benim birkaç gündür aşırı bi baskı oluyor. Sanki çok idrara sıkışmışım gibi
Tuba2190 guzelbebegimmmmm Bu bahsettiginiz agri bendede var 29 haftamda basladı sizi korkutmak istemem ama benim erken dogum riskim var kendinizi yormayin dinlenmeye calisarak gecirin günlerinizi ve doktorunuza mutlaka söyleyin 🌸
adsmom guzelbebegimmmmm bu bende de oluyor, doktoruma sorduğumda yalancı sancılar başlamış olabilir geceleri dedi. Özellikle sağ kasığımda çok ağrı oluyordu normal dedi ama tabi yine de doktora bi gözükün isterseniz 🙏
guzelbebegimmmmm Fulyaaa1 acaba erken doğum belirtisi mi diye korkuyorum. Oğlumda erken doğum riskim vardı. Şimdi de olursa naparım diye düşünüyorum. Evde küçük çocuğum var. Temizlik yemek nasıl yapcam. Kızımın eşyalarını bile yıkamadım daha😔
Fulyaaa1 guzelbebegimmmmm ben doktoruma sordum öyle bi durum yok şuan için bebeğin baskısıyla alakalı tamamen bu arada hangi pozisyon da
Rmzydmr guzelbebegimmmmm belki bebek dönüyordur korkmayın artık büyüdügü için agırlık yapıyo bende dönerken agrım oluyo ama herşey yolunda
guzelbebegimmmmm Tuba2190 valla çok tedirginim. Evde işler de bitmiyor 2 katlı. Aşağı yukarı temizlemeyince 1 haftada batıyor ev. Umarım riskli değildir
guzelbebegimmmmm Fulyaaa1 benim 30. Haftada makat gelişe dönmüştü. Şuan ne durumda bilmiyorum. Sürekli dönüp duruyor şimdiye kadar döndü aşağı yukarı
Tuba2190 guzelbebegimmmmm Yapmayın temizlik felan sizden ve bebeginizden önemlimi lütfen dinlenmeye calisin okadar cok acı cektimki şu güne gelene kadar anlatamam temizlik takıntim vardı hamilelikten once simdi takinti felan kalmadı şimarıklıkmiş yaptigim tedirginde olmayın sakin kalın ve dinlenmeye calisin lütfen🌸🤗
guzelbebegimmmmm Tuba2190 teşekkür ederim yanıtınız için 🌸 yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktor
guzelbebegimmmmm adsmom yarın kontrolüm var gidicem inşallah ☺️ Kızım sağlıklı olsun da acısına sancısına dayanırım
Edagg Rmzydmr merhaba 31+6 da 1800 gramdi bir yakınımınki önden gidiyordu dr tatlıları azalt demişti ona hamur işi tatlı vs sonra bebek normale dönmüştü kilo bakımından.
guzelbebegimmmmm Rmzydmr belki de umarım dönmüştür sezaryen olmak istemiyorum. Oturup kalkarken yatarken ağrılarım oluyor. Hatta adım atarken sanki çiş yapıcakmışım gibi sürekli sıkışık hissediyorum. Normal mi acaba ya bu haftada😔 2. Gebeliğim ama insan her seferinde acemi oluyor unutuyor
Rmzydmr guzelbebegimmmmm bende de oluyor o sanki tutamıycakmışım gibi çişimi tuvalete zor yetişiyorum ama çok az yapıp kalkıyorum