Sevilllllllllllllllllllll Hamilelikten önce 2 doz olmuştum şimdi 3 dozu olucak 14 haftalık hamileyim zor mu geçiyor olanlar var mi
elfmoom Sevilllllllllllllllllllll valla benim parola bile alerjim var ama 3. aşı hiçbir şey yapmadı 1 gün hafif kolum ağrıdı o bile geçti
kartanesi02 Sevilllllllllllllllllllll bende 2 doz sinovac olmuştum 14 haftadada 3. Doz bioantech oldum 2 gün her ihtimale karşı parol içtim bi sorun yaşamadım biraz halsizlik oldu okadar diğer 2 dozda daha kötü etkilenmiştim
Htc14 Sevilllllllllllllllllllll bende senin gibi hamilelikten önce iki dozu oldum 3.yu de geçen hafta yani 14.haftamda biontec oldum iki gün kolum ağrıdı sadece onun dışında bı sorun yaşamadım
Sevilllllllllllllllllllll elfmoom keşke bugün gitseymisim yan etkisi olur die Çarşamba ertelettim eşim o gün evde die
MelekMervertlek Sevilllllllllllllllllllll hiç hissetmedim bile hamileyken 2 doz biontec oldum hiç yan etkisi olmadi
Sevilllllllllllllllllllll Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim hepinize için rahat etti biraz hamilelikte vurulan çok yok falan diyolardi neyseki vurulanda cokmus bende Çarşamba vurulacam nasipse