Miranmiray Kızlar 4 gün oldu normal doğum yapalı.ve ben sadece minik minik kırmızı leke görüyorum.cok kısa sürdü normal adet kanamam bile bundan çok fazla olurdu bu normal bir durum mu ne yapmalıyım sizce kanamam tekrar başlar mi😢😢 @iki_tospik_annesii @Bebiscann @ruveyda98 @Azizinannesi2 @2anneoluyorum @Durubebegim
Mehtapca06 Miranmiray cidden az sürmüş benim 26 gün sürdü hatta son günler böyle garip renklerde sıvı geliyordu doktor rahim krndi temizliğini yapıyor demişti
Myssrblgn Miranmiray Ben sezaryen doğum yaptım benim sadece 2 gün ufak lekelenmelerim oldu. Olmaması kötü bir şey mi ? Bir zararını görmedim.
Miranmiray Mehtapca06 benimde ilkinde 20 gün kanama 10 gün akıntı surmustu ama bunda bir garip çok çok az geliyor inşallah tekrar başlar 🥺
Miranmiray Myssrblgn bende bilmiyorum ama büyüklerden duymuştum doğruluğunu bilemem ama kirli kan vücutta kalıyor demişlerdi
Esraliiii Miranmiray başlar ağrı şişlik olursa hemen gidin benimde olmadı kanama meğer bebeğin eşinin parçaları kalmış ölüyordum ihmal etmeyin
Myssrblgn Miranmiray Cidden şaşırdım şuan. Hastanede hasta bezim doğru düzgün kirlenmemişti bile. 4 yıl oldu gerçi doğum yapalı 🤷🏻♀️
iki_tospik_annesii Miranmiray Muhtemelen tekrar dewam eder cnm bende sezeryanla yaptım şuan adetin son günleri gibi oluyorumm
55alp34 Miranmiray doktoruna bi danış derim canm ama kırkın çıkana kdar günün gününü tutmayabiliyo bazen damla geliyo bi bakmışsın bazen de devamlı ped değiştirmek zorunda kalıyorsun değişiyor yani
Miranmiray 55alp34 anladım canım inşallah öyle olur takipli olduğum bir doktorum yok devlet kontrolluyum o yüzden kimseye soramadım