belguzar_123 Betbetbet Ben kullanıyorum olmak istemedim canım riske atamadım Allah a bıraktım şükür iyiyiz şimdilik 38 haftadayiz doğum yakın inşallah hala covid olmadım inşallah olmamda❤️
iki_tospik_annesii Betbetbet Ben olmadım cnm aşı doktora sordum olmadı dedi doğumdan sonra olursun dedi aşını 5 gün oldu doğum yapalı ama 40 daha kullanıcam kan sulandırıcyı ondan sonra aşı vurulucam
daisydeniz Betbetbet ben hamileliğimin başından bu yana hergün coraspin içiyorum aşı olduğum günde bırakma sakın devam et dediler aksine faydası olurmuş pıhtılaşma vs olursa diye
Birumuteses29 Betbetbet ben hamilelik boyunca oksapar yaptim ve 2 doz sinovac oldum dogum yaptim bebegim suan saglikli 41 gunluk ama ilk dogdugunda yogun bakimda kaldi 11 gun solunum sikintisindan dolayi annenin gecirdigi grip yada covid bebekte byle seylere yol acabiliyoms
Betbetbet belguzar_123 ben 21 haftalıkken covid oldum canım şimdi 30 olucaz. Covidden sonra kan sulandırıcı kullanmaya başladım. Vakalar artınca cok tereddütte kaldım 😕
belguzar_123 Betbetbet anladım canım ben gebeliğin başından beri kullanıyorum sulandırıcı kanımda pıhtılaşma var o yüzden vurulmadim ben ama gelecekse geliyor zaten durduramayiz maalesef
Hawwa Kan sulandirici ne işe yariyor. Bugun randevumdayken burnumu çektim diye doktor hastamisin covidmisin oyle bisey olursa soyle kan sulandirici baslayalim dedide
Betbetbet Hawwa covid oldugumuz zaman kanda pıhtılasma artıyor gebelikte pıhtı oranı normal insanlara göre arttıgı icin covid geçirince bu dahada artabiliyor. Bebege giden kan akısı yavaslamasın diye anneye ve bebeğe pıhtı atmasın diye kullanılıyor
Betbetbet ressamistanne covid olduktan sonra kullanmaya başladım şimdi aşı olmayı düsünüyorum kan sulandırıcı kullanırken olan var mı diye merak ettim
ressamistanne Betbetbet elbet vardır tüm hamileliğini kan sulandırıcı kullanarak geçiren vardır ama doktorunuza danışsanız daha iyi
Betbetbet belguzar_123 haklısın canım cok az kalmıs senin hayırlısıyla kolayca gerçekleşir doğumun inşallah 🌸
Betbetbet iki_tospik_annesii sağol canım bende kontrole gidince doktoruma sorayım o zamann ona göre hareket ederim
Betbetbet daisydeniz evet aşıdada pıhtılaşma artıyor diye duymustu o yüzden tedirgin oldum tesekkür ederim