Edagulgonce Merhaba kızlar 🤩 Dün doktor kontrolüm vardı bizim bebiş daha 37. Haftada 52 cm olmuş. Normal doğum istiyorum doğana kadar 55-56 olucak sanırım çok uzun değil mi 1 haftada 3 cm uzamış😂 Sizin bebişler kaç cm doğdu ?😌
iki_tospik_annesii Edagulgonce 37+4 doğdum yaptım 5 gün oluyor yapalı 52 cm Doğdu cnm 😁 kilosu ne kadar
diamond2635 Edagulgonce 36+4 te 49 cm di benim de iki hafta öncesi 43 tü Biz de şok olduk çarşamba yine randevumuz var nolacak bilmem 🤣
miranbeyinmothersi Edagulgonce 36+1 54 cm hoca çok çok uzun dedi siz ve eşinizde çok uzunsunuz dedi benim bebeğim haftalık 1 cm uzuyor 38+5 doğum olacak zaten kilosuda ilerde 56 cm 4000 kg ğstü olması planlanıyor bakalım
ZZeynepP1903 iki_tospik_annesii ya benımkı de suan 37+5 50 bucuk cm olmuş aldıgım yenıdogan kıyafetler olurmu acaba dıye dusunuyorum 🤦🏻♀️
Edagulgonce iki_tospik_annesii kilosu tam 3 çıktı. Ne yesem kilo almıyo çok fazla. Doktor uzun boylu zayıf olucak tombiş değil dedi. Ki zaten babası da bende uzun boylu zayıfız😌 Sanırım genetik
halilinannesi Bana cm söylemiyor doktorlar ölçemiyorz öyle bşy yk diyorlar sizin kiler nasıl söylüyor
Karadenizli_ halilinannesi benimki de Öyle diyor. ölçmek imkansız bebek cenin şeklinde duruyor diyor. ölçüm kağıdını da vermiyor. anlamadım herkesin doktoru söylüyor.
Prensesinibekleyenanne halilinannesi Ultrason kağıdın da FL ölçüsü var . Fl ölçüsü çarpı 7 yapınca boyunu öğreniyorlar. Benim en son gittiğimde fl ölçüsü 64 dü çarpı 7 yapınca 45 cm çıkmıştı. Ultrason kağıdı vermez ise eğer fl ölçüsünü öğrenmek istiyorum dersiniz.
Mimik halilinannesi beneginin uyluk kemigini olçüp, onu 7 ile carpinca boyu cikiyor… pozisyonu ne olursa, uyluk kemigi zaten asikar😅
Shlshss Karadenizli_ merhaba tam olarak boy değil ama bacak boyu ölçülüyor onu 7 ile çarpıp tahmini bir boy söylüyorlar.
ZZeynepP1903 iki_tospik_annesii cok sagolun 🌸 bu arada gözünüz aydın olsun hayırlısıyla büyütmek nasip olsun evladınızı 🥰
Shlshss Mrskocc ultrasondaki fl değerini 7 ile çarpıp boyunu tahimini bilebilirsiniz diye biliyorum ☺️
Poyrazin_annesi Bnm doktorumda soylemoyor cnku kesin olmuyormus. Kılosu bıle tahmını olarak yazıo dedı