Cicilibicili Pinarinayseni yerleşme kanaması olabilir ama yine önlem amaçlı bi gidin kesenize bakılsın. Kese etrafı falan kAnama varsa progestan başlatırlar geç kalınmadan
glsmwm_ Korkutmak için demiyorum ama bu tarz şeyler gebelikde normal karşılanmaz canım. Doktoruna gitmelisin ilaç verir en azından geçmiş olsun
Pinarinayseni glsmwm_ suan doktorum yok Dilek hanıma almıştım randevu iste Ramazan bayirli gitmiştim en son
Pinarinayseni Cicilibicili protestan kullanıyorum fitil canım. İnsallah kötü bisey değildir. Daha önce hamile olduğumu bilmeden önce gelmişti yerleşme kanaması insallah bu da ondandir
Cicilibicili Pinarinayseni bende de gelmişti o haftalarda ve yerleşmeydi. Stres olmayın bi bakılsın içiniz rahatlasın
glsmwm_ Pinarinayseni tamam gidip hastası olduğunu böyle birşey yaşadığını söyle alır canım ya da acile git onlar yönlendirsin 🧚 haber ver merak ederim inşallah iyidir minik..
Pinarinayseni Cicilibicili canım hamile olduğumu bilmeden evvel yerleşme baya yoğun gelmişti bana. İnsalkah bu da son kalan yerleşme kanamalaridir koru bisey değildir
Pinarinayseni Cicilibicili Geldim bekliyorum doktorda canım yazarım çıkınca dua edin kotu bisey çıkmasın
Pinarinayseni Kızlar doktor corasprin yapmış dedi. Kesenin etrafı kanamış dedi iğneler verdi. Biri oksapar biri progestan igne verdi göbek ve kalçadan iyi ki gitmişim