Zey1- Arkadaşlar bu hafta kesin doktor takipli olacağım. 21.haftadayım. Doktorda kararsızım lütfen doktor önerisi yapabilir misiniz çok memnun kaldığınız 🙏🏻 Bahçelievler de oturuyorum .
Pnaar34 Zey1- ben özel ataköy hastanesine gidiyorum. Ve doktorumdan cok memnunum -Seyfettin özvural. Muayene ucretini bilmiyorum ama
Deletedmom623737 Zey1- Ben başarı hastanesi Kenan beye gidiyorum 34 haftayım gebeliğimin başından beri gidiyorum mennunum gop Küçükköy tarafında kalıyor muane ucreti 240 nst ücretsiz normal dogum 4900 Sezeryan 5500
bluees1207 Zey1- halkalıda özel klinik Derya uyan düz var harikadır. Halkalı acıbademde Mesut Kayman ben anadolu yakasında oturuyorum yakın oldam ikisinden birine giderdim mutlaka
Elifezgibayhan Ben Nisa hastanesi Derya hanıma gidiyorum. Çok ilgili bir doktor doğum ücretleri de uygun muayene 260
lunam Zey1- ben de bahçelievlerdeyim. Nisa hastanesinde Derya hanıma gidiyorum. Doğumda nasıl olduğunu bilemiyorum henüz ama güleryüzlü ilgili deneyimli bi doktor. Ben 26.haftamda başladım kendisine gitmeye ama keşke daha önce gitseymişim.