Merve_bulut_55 Hzlkaya Ben artuçikolata ya yaptırmıştm instagramdan. Baskısı falan gayet iyi cikolata icin asiri guzel yada cok kotu diyemicem ama yediriyor kendini 100 tanesini 100 tlye yaptirdim 😊
Ebruuuusalman Merve_bulut_55 tadi nasil.memnun kaldinizmi sizce doguma ne kdr kala siparis vermek ii olur
Ikicocukluana Hzlkaya 34 haftada teyzesi yaptırmış csnım instagram gulcelitasarımlar dan tadı harika gerçekten ben çok beğendim
Ekarhan Hzlkaya ben baya arastirdiktan sonra cikolata atolyesinden yaptirdim henuz gelmediler set şeklinde çikolata ve magnetli acacak .
Hzlkaya Ekarhan aslında orda bi set de ben beğendim tohumlu kalemle ama instagramda hiç beğeni yorum yok emin olamadım dolandırıcı mı değil mi diye
Merve_bulut_55 Ebruuuusalman tadi guzel yani ben begendim ama diyorum ya asiri asirida guzel diyemem normal cikolata 😊 ben 37+4 haftalik hamileyim 2 gun once aldm iste zaten son kullanma tarihi 1 sene istediğin zaman alabilirsin bişey olmuyor 😊
Ekarhan Hzlkaya bilmiyorum ki bircok sayfaya ve siteye gore daha kurumsal ve kaliteli işler yapiyor gibi geldi cikolatalari da pelitmis .Bekliyorum siparişleri bakalim gorecegiz :)
CerenArslan1 Deletedmom623737 çok güzel şık olmuş kaçlı ve ne kadara yaptırdınız ve kaçıncı haftada sipariş verdiniz ne kadar sürede geldi😊
Deletedmom623737 CerenArslan1 Teşekkür ederim canım 72 adet canım 145 tl ye yaptırmıştım şuanki fiyatını bilmiyorum sor istersen sayfaya 🙃
Deletedmom623737 CerenArslan1 29 hafta da yaptırmıştım 34 haftayım şimdi erken yaptırdım yoğun oluyorlar bazen şipariş almıyorlar