BirPatiSever Pandemi kolonya dezenfektan derken ellerim mahvoldu. Egzama kaşınıyor çatlıyor kanıyor sanki 80 yaşında birinin elleri gibi. Aynısefa kremi iyi geliyor ama gebelikte yasak ne yaptımsam işe yaramadı var mı çözüm öneriniz
Askpare BirPatiSever ellerine gece bimde satılan zeytinyağlı kremden sür bolca ve doktor eldiveni giyip uyu sabah bebek gibi olcan😊🌺
Hanifedurmus BirPatiSever noutregine lacivert kapaklı parfümsüz el kremi mükemmel aynı sorun bendede var malesef ama düzenli kullaninca sorun yaşamıyorum☺️
Betulbd Eczaneden gliserin alın sürün.Ellerinizi kullanmayacagınız bir sürede yapınki iyice nem alsın çeksin nemi.Tahriş ve kuruma kaynaklı oluyor. Ben gece yatarken sürüp o şekilde yatıyorum.Eller bebiş poposu oluyor:) Geçmiş olsun.
Betulbd Bu arada gliserinin bir zararı yoktur bütün kremlerin içerisinde bulunan nem tutmaya yarayan kremlerin hammaddesidir.Kozmetik sektöründe çalısan hamile bir birey olarak öneririm:)
Melikegngrmz Benimde öyle ellerim ben Bepanthol kullanıyorum özellikle gece yatarken elinin üstüne surmeni öneririm sabaha kadar düzeliyor ama sürekli yapıyorum kışın sürekli kuruyor kalıcı bir çözümü yok