ikizlerin_annesi__ Funday35 amaaa sizin sıkıntı yok o zman çok şükür canım sizde sorun ne ki 🙈🙈 benim bile 37 diye gördüğünde normal ama yinede kontrol ederiz hani azalma varmı diye olması gereken 40 hani 20-25 mi bilmiyorum onun altına inmemesi lazım dedi
Funday35 ikizlerin_annesi__ Benim 2 kaybım var 22 23 haftalarda rahim ağzı yetmezliği yüzünden bu gebeligimde hamilelik öncesi serklaj var canım 25mm altı riskli dikkat edilmesi lazım inşallah sağ Salim vaktinde gelir bebeklerimiz ya 🤲🏻❤️
ikizlerin_annesi__ Ozlem2206 ayyyyyy 🙈🙈🙈 vallaha bir doğursakta hayırlısıyla kurtulsak ua vallaha artık tüm ölçülerim birbirine girdi ❤️❤️😂
ikizlerin_annesi__ Funday35 ayyy allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım benim hepimizin bu sefer sende dikkat et inşallah seninde az kaldı yolu yarıladın sayılır
Funday35 ikizlerin_annesi__ Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla vaktinde alırız bebeklerimizi kucağımıza 🤲🏻 sürekli yatıyorum ben doğuma kadar da yatıcağım yatmak çok işe yarıyor canım 21 olduk 36 37 olalım diyor doktorum az kaldı ☺️
Baranbebek Annekuzusu_0 Benim doktorum bakıyordu hep çünkü kasılmalarım vardı ilk 3 ay 3 kere kanamam oldu vs.