Sencer60 Seheryvz amin cnm insalllah sağlıcakla hersey guzel olur 😍 zamanlama kotu oldu tam bayram tatili olmasaydi neyse beklicez artık 😊
duygukadir Busrademiir Mrb bende sanırım nisan ayında doğum yapıcam Allah nasip ederse.şuan 4-5 hafta arasındayım 2 gün önce kontrolüm vardı doktor kese yi gördü ama bebeği sonraki kontrolde görcez sanırım çok güzel çok heyecanlı bişey
Busrademiir duygukadir Evet çok güzel bir duygu, duyguyu yaşamak çok ama çok güzel de bir de stres olacak şeyler olmasa daha güzel olacak
Zeze1 Biz daha çok yeniyiz bayramdan sonra doktora gidicem çok heyecanlıyım. Olası doğumum 29 nisan görünüyor 🌸☺️
Beyzamete Kızlar tatil planımız var havuz ve denize doktor müsade etti ama içim hala rahat değil. Sizce ??
Pinkyy Bizde 7 haftalık olduk,15gün önce keseyi gördük bu cumada kalp 💓 atışı için gittik,ekranı görünce kalakaldık çünkü 2tane pıtt pıttt yapan kalp ❣ vardı benim haricimde eşim doktor ebe dahil herkes çok şaşırdı,çokkk istiyordum ikiz bebek,Allah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah,Nisan ayında kısmetse doğum olcak..
Akaykader Pinkyy Ayy çok güzel yaa bende o kadar çok istiyorum ki ikiz bebek ALLAH’ım sen banada nasip et ya RABBİM 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
duygukadir Sencer60 evet normal ultrasonda gördü keseyi 15 gün sonra tekrar randevu verdi inşallah bebeğimizide görürüz 😉