Defne2018 Kızlar son iki gündür hareket azlıgı hissediyorum ondan öncesi çok hareletliydi 31 de gittim dr a herşey normaldi niye böyle oldu bide iki gögsümün arası batıyo böyle sanki ayaklarıyla ittiryo gibi olan var mı aranızda böyle
Nemregn Defne2018 aynısını bende yaşıyorum. Öncesinde çok iyiydi maşallah şimdi nadir atıyor birde eskisi gibi sert değil. Bende me yapacağımı bilemedim çikolata yiyorum ara ara
Stabak92-- Defne2018 doktor normal dediyse korkmana gerek yok büyüdükçe hareketleri kısıtlanıyor bebeklerin benim üçüncü hamileliğim son ayda daha çok kayarak hareket oluyor
zeeynepp19 Defne2018 bazen hareket azalması normal ama hiç hareketini hissetmiyorsanız doktora gidin mutlaka
dugmeannesi Defne2018 uyuyodur o annesiiii😍😍😍🌺korkmayin siz iki saat içinde kıpırti dahi olsa 10 kere hareket alıyorsanız korkmayın kalbinizi ferah tutun ❤uyuyodur hem yeri de daraldı ya hareket etmek onun içinde çok yorucu olur 😍🙆 çikolata yiyip uzanın şöyle bi konuşun müzik açın tepki verir size minnoş bebe😍🌺🌺
Defne2018 Nemregn evet bende öyleyim ya içimde geziniyor arada minik hareletler yapıyo korkuyorum acaba bişi mi var diye napcagımı bilemedim bende
Defne2018 Stabak92-- dr gitmedim canım son iki gündür olmaya başladı bu durum 31 de gitmiştim bi sorun gözükmedi hareketide iyiydi o zman lar
Deletedmom_33 Defne2018 Normal galiba 35+1 oldum 33 den beri önceki gibi aşırı ve sert hareketler yapmıyor. Sanırım yeri daraldığı için. Dürtünce sağa sola kayıyor. Veya hıçkırık tutuyor. Günde 8-10 kezden fazla hareket ettiği için problem etmiyorum
Defne2018 Deletedmom_33 ya bazen burda çok post okuyorum etkisinde kalıyorum galiba aslında ilk hamileligimde hiç şüphe duymamıştım ikincide daha bi tereddüt içinde oluyorum anlamadım neden
Nilufar_1996 Doğum pozisyonu aldiysa çok fazla hareket etmez ancak dediğiniz gibi ayaklarla ittirir çünkü kafası aşağıda. Benimki hiç almadı doğum pozisyonu sanırım böbreklerin kaburgamin oralarda geziniyor ha midemi de ittiriyo
Defne2018 Nilufar_1996 erken dogum riskim yok erken degil mi pozisyon için kızım 38 haftalık dogmuştu