minikmucizemmmmmm Canim_bebegim40 ben geçen hafta aldım 165 tldi. Dünde iğne aldım o da 155 ay çok pahalı ama yapcak bişey yok🤦🏼♀️🤦🏼♀️
mrvsrcn Canim_bebegim40 yumurtalar çatlatma seviyesine gelmemiş daha Salı günü tekrar gideceğim kontrole insallah, heyecandan kaç milim olduğunu da sormayı unutmuşum doktora ☹️
2022bebeki Canim_bebegim40 evet göbekten yapıyorsunuz. Dozunu ve gününü doktorunuz yumurtanin büyümesine göre ayarliyor .
Ferda_33 Canim_bebegim40 150 170 arası canım benim doktorum da çok iyi ama dediğim gibi bu ilaç daha çok ise yarıyor bi danış istersen
Bfduam Reyhan1453 ne kadar süre bu masajı yaparak kaliteli hale getirdiniz? Ve test yapmış mıydınız değerlerinizin daha iyi olduğunu görmek için? 2022bebeki yan etkisi olmuş muydu? Günde kaç ml vuruldun, kaç yumurta, kaç ml olmuştu?
Reyhan1453 Bfduam Dedigim instagram sayfasinda denk geldim benim adetim duzensizdi denedigim hafta hamile kaldim zaten.
mrvsrcn Bfduam oluyorum ilk muayenemde doktorun elini ittim refleksle ama alıştım artık ☺️ yapacak bisey yok
Mube_iz Benimde klomen ve gonal-f kullandığım aylar çok fazla büyümemişti yumurtalarım. Bu ay femera kullandım Adetin 12. Günü 20 mm olmuş yumurtam. Kimine klomen kimine femera etki ediyor